Yemek

  • Kıymalı Makarna Yapılışı

    1 paket makarna 300 gram kıyma 3 adet domates 1 adet büyük boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber 1 adet yeşil biber 2 diş...

  • Hasanpaşa Köftesi Tarifi

    Köfte harcı: ½ kilo kıyma 1 su bardağı bayat ekmek içi 1 adet kuru soğan 1 adet yumurta kimyon karabiber, tuz Püre: 3 tane orta...

  • Kozalak Mantısı Tarifi

    Kozalak Mantı Yapımı   2 yufka 200 gram kıyma 1 küçük soğan 1 tatlı kaşığı salça Karabiber, tuz Kızartmak için sıvı yağ İsteğe bağlı tereyağ...

  • Sebzeli Şiş Köfte Tarifi

    Sebzeli Şiş Köfte Kıyma (300 gr kadar ) 1 tane küçük soğan (rendelenmiş veya küçük küçük doğranmış ) 1 tane yumurta bir tutam maydanoz 2-3...

  • GoldMaster Ramazan Menüsü

    Tarhana Çorbası 4 Kişilik 3 yemek kaşığı toz Tarhana 1 Çorba Kaşığı Salça 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 1 Çay Kaşığı Nane Tuz 1 Çay Kaşığı...

  • Nefis Bursa Pideli Köfte Tarifi

    Nefis Bursa Pideli Köfte Tarifi Kaç Kişilik: 2-4 Hazırlama: 15dk Pişirme: 20dk 450-500 gr orta yağlı kıyma 1 soğan 1-2 diş sarımsak Tuz,karabiber,kimyon 2 dilim...

  • Leziz Fırın Sütlaç Tarifi

      Malzemeler – 3 çorba kaşığı nişasta – 1 çay bardağı haşlanmış pirinç – 1 su bardağı şeker – 2 yumurta sarısı – 1 lt...

  • Oruç tutarken aç kalmamak için..

    Ramazan’da arı ürünleri tüketmek tok kalmayı sağlıyor! Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Kekeçoğlu, arı ürünlerinin tok ve dinç tutması dolayısıyla ramazanda...

  • GoldMaster Fırın Kabında Menemen

    GoldMaster Fırın Kabında Menemen Tarifi İçin Malzemeler 200 gr domates, Yarım çay bardağı sıvı yağı, 2 yemek kaşığı tereyağı, 2-3 adet yeşil biber, Tuz, Karabiber, 2 adet yumurta,...

  • Boşnak Böreği Tarifi

    Boşnak Böreği Tarifi  Kaç Kişilik: 8-10 Hazırlama: 30dk Pişirme: 40dk 1 kilo un 2 tatlı kaşığı tuz 3. 5 su bardağı ılık su 2 çorba...