2018 Yılının Android Uyumlu En İyi Mobil Uygulamaları

2018’in sonuna doğru yaklaşırken bu senenin en iyi uygulamalarına bir bakalım. Bu sene hızla geçti, bu hızın içinde gözünden kaçmış en iyi uygulamaları sen de öğren.

Alarm Mon

2018 en iyi uygulamalar listesinin birincisi, sabah uykudan uyanmanı keyifli hale getirmek için tasarlanmış olan Alarm Mon uygulaması. Sabah yataktan çıkmak hiçbir uygulama ile eğlenceli hale gelmese de eğlenceli arayüzü ile normal bir alarma göre güne daha keyifli bir başlangıç yapabilirsin.

Pocket Casts

Bu sene Google play en iyi uygulamalar arasında bir podcast uygulaması da bulunuyor. Podcast dinleyicileri için android’deki en iyi seçenek olarak karşımıza çıkan uygulamada, hızlandırma ve sessiz bölümleri atlama özellikleri de bulunuyor.

VSCO

Facebook, Twitter ve ardından Instagram ile sosyal medyanın kalbi artık fotoğraflarla atıyor. Fotoğraflarına en güzel filtreleri yapabileceğin uygulamalardan VSCO seni fenomen yapar mı bilemeyiz ama VSCO olmadan fenomen olunmadığına eminiz.

Photo Lab

Hızla geçen 2018 en iyi kamera uygulaması ile gidiyor. Fotoğraflarına oldukça iddialı filtreleri çok kısa sürelerde yapabilen Photo Lab hem eğlenceli hem de sanatsal fotoğraf uygulamalarından biri. Uygulamadaki bazı filtreler ücretli ve tüm ücretli filtrelere ayda 18,99 TL’ye erişebilirsin.

Pushbullet

Android telefonuna veya tabletine kurduğun uygulama ile bildirimlerini bilgisayarından da takip edebilir ve cevaplayabilir hale gelebilirsin. Bu uygulamanın masaüstü versiyonunu bilgisayarına da yüklemelisin. Böylece her yerde bildirimlerinden haberdar olabilirsin.

Google Fit

Sağlık uygulamaları arasında bu sene öne Google’ın kendi uygulaması çıkıyor. Fit kalmak için egzersiz programını takip edebileceğin ve gelişmeleni grafik olarak izleyebileceğin arayüzü ile Google Fit tam sana göre bir uygulama olabilir.

2018 yılı bize güzel uygulamalar bırakarak sonuna yaklaşıyor. Bu eğlenceli uygulamaları sorunsuz çalıştıracak ve keyif almanı sağlayacak bir tablet ile 2018’in sonuna bomba gibi girmelisin. Sen de en güzel tasarımları ve kalitesi ile kendin veya aile üyelerin için Goldmaster’ın tabletlerine göz at ve senenin son çeyreğinde kendini ödüllendir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir