2018 Saç Modeli Trendleri

Bu sene saç modelleri açısından heyecan dolu bir seneydi. Renkli saçlar yerini kâküllere ve saç klipslerine bırakırken, kıvırcık saçların yerini düz saçlar aldı. Saç klipsleri ve retro at kuyrukları bizi doksanlara geri götürdü. Sen de saç modeli trendlerini öğren ve senenin son günlerini yeni saçlarınla kucakla!

Kâküller Geri Geliyor!

Dönem dönem kendini gösteren kâküller 2018 saç modellerini incelerken birçok kadının tercihi oluyor. Sen de saçlarını kâkül kestirebilir ve tarzını ortaya koyabilirsin. Kıvırcık ve dağınık kâküller, XXS kâküller ve klasik kâkül modelleri arasında seçimini yap ve kendini yansıt!

Kısa ve Dağınık Saçlar

Feminen ve maskülen detaylar bu sezonda da yine kol kola yürüyor ve kadınların favori olarak belirlediği saç modelleri kısa oluyor. Sen de uzun saçlarını biraz kısaltarak daha modern bir görüntü elde edebilir ve zamanın trendini hemen yakalayabilirsin. Kısa saç modellerine istediğin şekli vermen çok kolay olmayabilir. Böyle durumlarda, saçların için seçeceğin saç düzleştiricisinden yardım alabilirsin. Saçlarını bir klips ile tutturarak da kullanabilirsin.

Katlı Kesimler ve Retro Modelleri

Katlı kesimler ile saçlara hareket geliyor. Sonbaharın gelişiyle düz kesim saçlar katlı kesim ile retro bir görüntüye doğru ilerliyor. Saçlar elbette her gün kuaförden çıktığın gibi olmuyor. Bu hareketi kendi kendine evde saç düzleştiricin ile de sağlayabilirsin. Saç uçlarına düzleştirici ile şekil vermen retro katların ideal görüntüsüne ulaşmanı sağlayacak.

 Simit Tokalar

Romantik at kuyruklarının ve dağınık topuzların vazgeçilmezi olan simit tokalar ile saçlarına hareket gelecek. Yine doksanlardan bir parça 2018 kışında karşımıza çıkıyor. Simit toka nam-ı diğer scrunchie ile yukarıdan at kuyruğu yapacağın saçlarını tuttur ve çık sokağa!

Bunca model arasında kendine en yakışan modeli bul ve sezon trendlerini üzerinde taşımanın keyfine adım at!

Evde yapacağın saç modellerinde saç düzleştiricisine ihtiyacın olacak. Saç düzleştiricisi seçerken dikkat edilmesi gerekenler var. Saçlarının sağlığı için kaliteli bir modeli tercih etmeye özen göstermelisin. Tüm bunların ışığında sen de saçların için en iyi düzleştiriciyi arıyorsan seni daha fazla yormadan söyleyelim; elektriklenmeyi önleyen kaplaması, 360 derece dönen güç kablosu ve otomatik kapanma fonksiyonu ile MELİSA Saç Düzleştirici!

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir