Kulebyaka, milfoy hamurunun içerisine somon, pirinç, haşlanmış yumurta sarılmasıyla yapılan, görüntüsü çok estetik, lezzeti çok farklı bir yemek.
-
450 gramsomon fileto
-
1 su bardağıbasmati veya yasmin pirinci
-
1 adethaşlanmış yumurta
-
2 adetmilföy hamuru
-
1 adet büyük boysoğan
-
20 adetmantar
-
2 dişsarımsak
-
2 adetyumurt sarısı
-
1 adetyıldız anason
-
2 adetdefne yaprağı
-
1 çay kaşığırezene tohumu
-
1 çay kaşığıkimyon tohumu
-
2 adetkakule
-
1 çay kaşığıkişniş tohumu
-
1/2 çay kaşığızerdeçal
-
1 yemek kaşığırendelenmiş limon kabuğu
-
1/2 çay kaşığıkarabiber
-
1 çay kaşığıtuz
-
2 yemek kaşığısüt
-
3 yemek kaşığısıvı yağ
-
1 yemek kaşığıtereyağ
-
1 tatlı kaşığıtereyağ