2018-2019 Sonbahar/Kış Gelinlik Trendi

Modern ve sade çizgilerden payetli işlemelere kadar göz alıcı tasarımlarla bu sezonun gelinleri oldukça şık olacak.

IŞIL IŞIL GELİNLER

Gösterişli kristallerden rafine incilere ve en çok tercih edilen payetlere… 2018-2019 sezonunun gelinlikleri işlemeler konusunda en parlak dönemini yaşıyor.

KATKISIZ MİNİMALİZM

İşlemesiz ve abartısız model sevenler buraya! Son derece minimalist ancak bir o kadar da gösterişsiz çizgilere sahip modellerde bu sezon kendini öne çıkaranlar arasında.

VOLANLI ETEKLER

Tıpkı 80’lerin havasıyla 2018-2019 yılında gelinlikler daha havalı. Hareketlerinize ekstra canlılık kazandıracak bu modelleri sizlerde tercih edebilirsiniz.

70’LERİN ANVELOP KESİMLERİ

Bohem 70’lerin esintisi hazır giyim podyumları kadar gelinlik moda haftasını da etkisi altına aldı. Zarif ve kışkırtıcı  görünümü ile sezonun en çok tercih edilenleri arasında yer alacak.

DOĞANIN DOKUNUŞU

Yaprak motifleri ile birleşen çiçek desenleri ve taşlı işlemeler bu sezon adeta kış ortasında bahar havası yaratacağa benziyor.

İKİNCİ BİR ELBİSE

Daha az resmi ve geleneksel gelinlikleri bu sezon daha da rahatlatan trend kuşkusuz parti elbisesi görünümüne de bürünebilen modeller. Nikah öncesi veya sonrası kendinizi rahat hissettirecek bu modeller gelinlerine tercihi olacağı gibi sezonun da önde gelen tasarımlarından.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir