-
Yumurtaları köpürene kadar mikserde çırpın.
-
Şekeri ilave edip çırpma işlemine devam edin.
-
Süt ve sıvı yağı ekleyin.
-
Un, vanilya ve kabartma tozunu da ilave ettikten sonra pürüzsüz olana kadar çırpmaya devam edin.
-
Hindistan cevizi ve ceviz parçalarını bu karışıma ekleyin ve kaşıkla karıştırın.
-
Yağlamış olduğunuz kek kalıbına harcı dökün.
-
Keki 175 derece fırında 25-30 dakika kadar pişirin.
-
Fırından çıkarmadan kürdan ya da bıçak batırın, temiz çıkıyorsa kekiniz pişmiş demektir.
-
Fırından çıkardığınız kekin iyice soğumasını bekledikten sonra kalıptan çıkarabilirsiniz.
-
Dilerseniz üzerine pudra şekeri serpin.