All posts by Admin

• Fındığın Bilinmeyen Faydaları

Reklamlara bile konu olmayı başaran, enerji ve güç kaynağı fındık ülkemizin en büyük zenginliklerindendir. Öyle ki Karadeniz deyince akla ilk gelen fındık ve çaydır. Hal...

• Motive olamıyorum diyenler için birkaç öneri!

Motive Olamıyorum , Konsantrasyonumu sağlayamıyorum Motivasyon; günümüzde birçok insanın ortak sorunu. Özellikle anne babalar ve eğitimciler, çocuklarını motive edemediklerinden, çocuklar da derslerde başarılı olamamaktan şikâyetçi....

• Android 6.0 Marshmallow’da WiFi’nin aşırı pil tüketimi nasıl çözülür?

Android 6.0 Marshmallow’da WiFi’nin aşırı batarya tüketmesine çözül bulundu. Google’ın Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınladıktan sonra bazı kullanıcılar Wi-Fi kullanımı ile ilişkili anormal pil tüketimini fark etmeye başladı. Bu...

• Elmanın Hiç Bilinmeyen Faydaları

Elmanın Faydaları Mis gibi kokusuyla ve tatlı tadıyla benim favori meyvelerimden biri olan elma içerdiği vitaminler, mineraller ve antioksidanlar sayesinde “mucize besinler” arasında gösteriliyor. Şanslı...

• Şahan Gökbakar İsyan Etti: Niye Yürümüyor Bu Dünya

Toplumsal konulardaki duyarlılığıyla tanınan Şahan Gökbakar, Ankara‘da yaşanan terör faciasına lanet okudu. Dünyanın ülkemizdeki bu acı karşısında sessiz kalışına da isyan eden Şahan, sosyal medyadan...

• Ankara’da Patlamalar!

Ankara’da tren garı kavşağında 2 patlama meydana geldi. Başbakanlık, ölü sayısının 95’e yükseldiğini açıkladı. 48’i yoğun bakımda 246 kişinin tedavisi devam ediyor. Öğlen saatlerinde yapılması...

• Android Launcher Nedir? Nasıl Yüklenir?

Android işletim sisteminin en güzel ve en keyifli noktalarından bir tanesi de özelleştirilebilmesi. İşte Android’i özelleştirmenin en kolay yolu; Android Launcher!   Android ekosistemi, açık...

• Mandalinin Bilinmeyen Faydaları

Bu tatlı, turuncu renkli meyve bize göre, sunduğu faydalara rağmen portakal kadar hakkettiği yerde değil. Aşağıda yazdığımız nedenlerle haklı olduğumuzu anlayacaksınız. * Mandalina da tıpkı...

• Sofra Düzeni Nasıl Olmalıdır?

Misafirlerimiz için hazırladığımız sofra düzeni nasıl olmalıdır? İkramlarımızı en güzel ve şık şekilde nasıl yapabiliriz?   Genel olarak bir masada neyin nasıl yerleştirildiğini hepimiz biliriz....

• Şeker kurabiyeler tarifi

Şeker kurabiyeler tarifi malzemeler: 125 gram tereyağı 120 gram pudra şekeri 1 adet yumurta 1 paket vanilya 200 gram un 1 çay kaşığı kabartma tozu...