Reklamlara bile konu olmayı başaran, enerji ve güç kaynağı fındık ülkemizin en büyük zenginliklerindendir. Öyle ki Karadeniz deyince akla ilk gelen fındık ve çaydır. Hal...
Motive Olamıyorum , Konsantrasyonumu sağlayamıyorum Motivasyon; günümüzde birçok insanın ortak sorunu. Özellikle anne babalar ve eğitimciler, çocuklarını motive edemediklerinden, çocuklar da derslerde başarılı olamamaktan şikâyetçi....
Android 6.0 Marshmallow’da WiFi’nin aşırı batarya tüketmesine çözül bulundu. Google’ın Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınladıktan sonra bazı kullanıcılar Wi-Fi kullanımı ile ilişkili anormal pil tüketimini fark etmeye başladı. Bu...
Elmanın Faydaları Mis gibi kokusuyla ve tatlı tadıyla benim favori meyvelerimden biri olan elma içerdiği vitaminler, mineraller ve antioksidanlar sayesinde “mucize besinler” arasında gösteriliyor. Şanslı...
Toplumsal konulardaki duyarlılığıyla tanınan Şahan Gökbakar, Ankara‘da yaşanan terör faciasına lanet okudu. Dünyanın ülkemizdeki bu acı karşısında sessiz kalışına da isyan eden Şahan, sosyal medyadan...
Ankara’da tren garı kavşağında 2 patlama meydana geldi. Başbakanlık, ölü sayısının 95’e yükseldiğini açıkladı. 48’i yoğun bakımda 246 kişinin tedavisi devam ediyor. Öğlen saatlerinde yapılması...
Android işletim sisteminin en güzel ve en keyifli noktalarından bir tanesi de özelleştirilebilmesi. İşte Android’i özelleştirmenin en kolay yolu; Android Launcher! Android ekosistemi, açık...
Bu tatlı, turuncu renkli meyve bize göre, sunduğu faydalara rağmen portakal kadar hakkettiği yerde değil. Aşağıda yazdığımız nedenlerle haklı olduğumuzu anlayacaksınız. * Mandalina da tıpkı...
Misafirlerimiz için hazırladığımız sofra düzeni nasıl olmalıdır? İkramlarımızı en güzel ve şık şekilde nasıl yapabiliriz? Genel olarak bir masada neyin nasıl yerleştirildiğini hepimiz biliriz....
Şeker kurabiyeler tarifi malzemeler: 125 gram tereyağı 120 gram pudra şekeri 1 adet yumurta 1 paket vanilya 200 gram un 1 çay kaşığı kabartma tozu...