2015 Gelin Saçı Modelleri

Kadınların hayatlarında en önemli günlerden biri de elbette kendi düğün günleridir. Bu apayrı ve özel günde her kadın hiç olmadığı kadar şık olmak ister. Bu şıklığı yakalamak için ilk adım olarak kendilerine yakışan bir gelinlik seçerler. Ardından bu gelinliğe uygun ayakkabı ve duvak seçerler. Sıra gelin saçı modeline geldiğinde ise kadınlar diğer her şeyden daha titiz davranırlar ve bu durumda çok kararsız kalırlar. Çünkü düğünlerinde yüz güzelliklerini herkese en çok gösterecek şeylerden biri de saçlarıdır. Bu şekilde kararsız kalan bayanlara yardımcı olmak maksadıyla sizler için 2015 Gelin saçı modellerinden oluşan bir yazı düzenledik.

2015 Gelin Saçı Modelleri: Kısa Saç

Çoğu kadının yanılgıya düştüğü nokta düğünleri için saçlarını uzatmaya çalışmaları ya da kaynak yaptırmalarıdır. Genel olarak gelin saçı uzun olmalıdır şeklinde yanlış bir düşünce hakimdir. Ancak kısa saçlara sahip bir kadınsanız bunların hiç birini yapmanıza gerek yok. İşte kısa saçlı bir kadın olarak düğününüzde kullanabileceğiniz birbirinden güzel kısa gelin saçı modelleri.

2015 Gelin Saçı Modelleri KISA GELİN SAÇI MODELLERİ 1

 

 

2015 Gelin Saçı Modelleri: Topuz Saç

Gelinliğiniz ve aksesuarlarınız kadar gelin saçı modeliniz de çok büyük önem taşır. Bazen günlerce kişiye uygun saç modeli arandığı da malum. Ancak Topuz gelin başı istiyorsanız aşağıdaki 2015 topuz gelin saçı modelleri size yardımcı olacaktır.

2015 Gelin Saçı Modelleri TOPUZ GELİN SAÇI MODELLERİ 1

 

 

2015 Gelin Saçı Modelleri: Vintage Saç

Vintage saç modeli 2015 modasında da çok popüler. İlkbahar-Yaz sezonu koleksiyonlarında şimdiden podyumlarda görmeye başladık diyebiliriz. Öte yandan vintage saç modelinin gelin saçı olarak uygulanması sonucunda geline yansıttığı güç ortada. Sizin için de hem modaya uygun hem de oldukça güçlü bir saç modeli olabilir.

2015 Gelin Saçı Modelleri VINTAGE GELİN SAÇI MODELLERİ 1

 

2015 sezonunda ön plana çıkacak olan bu gelin saçı modellerinin yanı sıra aşağıdaki diğer gelin saçı modellerini de inceleyerek kendinize en uygun saç modelini özel gününüz için tercih edebilirsiniz.

 

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir