2015-2016 Sonbahar/Kış Çanta Trendleri

Bazı kadınlar için çanta olunca adeta akan sular duruyor. Hatta kadınların çoğu küçük bir çanta ile bile küçük bir dünya taşıyor diyebiliriz. Bu nedenle kadınların en işlevsel aksesuarıdır çanta. 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonu trend çanta modellerini bu yazımızda sizler için derledik.

Sonbahar Kış Çanta Modelleri

Özellikle geçtiğimiz sonbahar sezonundan bu yana gittikçe yaygınlaşan bel çantaları sezonun en önemli çanta trendi diyebiliriz. Gün içinde ara vermeden süren bir koşuşturmacanın içinde olan plaza kadınları için çanta taşımak büyük bir konfor. Bu noktada bel çantaları yeni tasarımları ile devreye giriyor.

Püsküllü Çantalar

Başka bir trend çanta modeli ise bodybag ismi verilen ve adeta vücudumuza yerleştirilmiş gibi görünen çantalar. Bu çantaların kullanımı oldukça rahat.

Çanta Trendleri

Kumaştan tasarlanan çanta modelleri ise çanta ve kıyafet uyumunu sağlıyor. Bunlarla birlikte trend çantalardan bazılar da kova çantalar, püsküllü çantalar, hayvan desenli çantalar, kutu çantalar, kürk çantalar, tote çanta ve zincirli omuz çantaları.

Bodybag Modelleri

Çanta Modası

 

2015-2016 Sonbahar-Kış sezonu trend çanta modellerini bu yazımızda görseller yardımı ile inceleyerek şimdiden sezona hazırlanabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir