WALDORF SALATASI

Malzemeler
1 göbek marul
1 yeşil elma
1 çay bardağı siyah kuru üzüm
1 çay bardağı ceviz içi
3 kereviz sapı
2 yemek kaşığı mayonez
1 çay kaşığı Dijon hardalı
Yarım limonun suyu
TuzHazırlanışı:
Elmayı yıkayıp yarım ay şeklinde ince dilimleyin. Kararmaması için üzerine limon suyu sürün. Marulu yıkayıp suyunu süzün ve iri parçalar şeklinde doğrayın. Büyük bir kaseye alın. Kereviz saplarını 1 santim kalınlığında doğrayıp marula ekleyin. Mayonez, hardal, üzüm, elma dilimleri, ceviz, tuz ve limon suyunu ekleyip harmanlayın. Hazırladığınız salatayı servis tabağına alıp bekletmeden servis yapın.

* Tarif Lezzet dergisinden alınmıştır.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir