Konuşma sırasında görülen takılmaların, duraksamalara genel olarak verilen isim kekemelik.Kekeleme çok kompleks ve derin bir problem. Kekeleme nasıl geçer? Çocuklar yaklaşık üç yaş civarında kendilerini...
ET GRUBU (30g=1 köfte kadar) KALORİ Yağsız dana rosto 60 Yağsız dana pirzola 61 Dana eti 79 Sığır (biftek) 62 Sığır (bonfile) 60 Kuzu (pirzola)...
Farklı meyve karışımlarından oluşan meyve suları yüksek mineral ve bol vitamin içeriği ile yaz kış birçok hastalığa karşı koruma sağlıyor. Uzmanlar, özellikle gribal ve enfeksiyonel...
Ruhsal veya fiziksel yorgunluk ile karakterize düşük enerji hali olan halsizlik özellikle sonbahar aylarında sık sık ortaya çıkıyor. Uzmanlar, enerji verecek, halsizlikten kurtaracak şu besinleri...
Şeker dengenizin ayarlanmasına dikkat etmeli ve kontrollü olmalısınız. UCLA Üniversitesi`nde yapılan araştırmalar fruktozun beyin aktivitelerini yavaşlattığını, hafızayı zayıflattığını ve insanı aptallaştırdığını gösteriyor.Fazla şeker hem sizi...
Grip mevsimi başladı, çevremizde hapşıran, öksüren insan sayısında önemli bir artış var. Gribe yakalanmamak için yapılacak en iyi şey ise vücut direncini güçlendirmek. İşte size...
Hastalıkların kol gezdiği şu sonbahar günlerinde uzmanlardan önemli uyarılar geldi: ‘Bağışıklığı güçlendirmek için, salatalara semizotu, ceviz ekleyin. Bulgur tüketin.’ Özellikle sonbahar ve kış döneminde vücut...
Tıpkı yakın akraba olduğu elmalar gibi armutlar da pek çok farklı tür altında karşımıza çıkar. Deveci armudundan Japon armuduna sayısız farklı armut çeşidi soframızda yer...
Limonun Faydaları C vitamininin bağışıklık sitemi, kalp damar sağlığı ve hastalıklardan daha çabuk kurtulmak için ne kadar önemli bir vitamin olduğunu hepimiz biliyoruz. Limonun diğer...
Havucun Faydaları Havucun faydaları arasında ilk sırada güçlü bir antioksidan olan beta karoten bakımından zengin olması geliyor. İnce bağırsakta A vitaminine dönüştürülen ve vücudumuzda bulunan...