Bazı yiyecekler sağlıklı olduğu halde sabah yendiğinde zarar verebilir. İşte buzdolabınıza asmanız gereken kara liste.. Muzlu yoğurt Bazı diyetisyenler sabahları muzlu yoğurt yemenin kardiyovasküler rahatsızlıklara...
Türk Fitoterapi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ekrem Sezik, hem tadıyla keyif veren hem de sindirime yardımcı papaya çayını yemeklerden sonra içilmesini tavsiye ediyor. “Tüketiciler bir...
Sağlıklı beslenmek için bazı gıdaları bir arada tüketmek gerekiyor. Diyetisyen Merve Savur Yılmaz, maksimum fayda sağlayabilmek için bir arada tüketilmesi gereken besinleri şöyle anlatıyor… Yulaf...
Bal üzerine çalışmalar yapan Uludağ Üniversitesi araştırmacıları, bal sirkesinin, diğer sirkelere göre farklı özellikler içerdiğini belirterek vücudu temizlediğini dile getirdi. “DAMARLARDA TEMİZLİK YAPIYOR” Bal sirkesinin...
Yapılan araştırmalar, çikolatanın zekaya katkısı olduğunu ve belleği güçlendirdiğini ortaya çıkardı Çikolatanın beyne ve davranışlara etkilerini izleyen bilim insanları, haftada en az bir kez çikolata...
Türkiye’de hasta başına bakılma süresi devlet randevu sisteminde 10 dakika pratikte 12 saniye hastayı dinlemek, 9 saniye ise fizik tedavi yapmak için geçiyor. Dünyanın en...
Kalp sağlığınızı korumaya, mutfağınızı düzenlemeyle başlayın. Sağlığınız için dolabınızda mutlaka bulunması gereken besinlerin başında sarımsak, pancar yaprağı ve zeytinyağı geliyor Sağlığınızı kazanmak ve korumak için...
Sinirleri kuvvetlendiren hardal bitkisi cinsel bezlerin işleyişini hızlandırarak mutluluk veriyor. Terletici özelliğiyle de birçok hastalığa karşı etkili koruma sağlıyor. Her türlü hastalığın şifası doğada gizli....
Bahar yorgunluğunu dengeli beslenmeyle alt edebilirsiniz. Dengeli bir kan şekerine sahip olmak ve gerekli vitamin ve mineralleri almak baharda enerjinizi yukarıya taşıyacak. Acıbadem Ataşehir Cerrahi...
Diyetisyen Canan Aksoy, diyette su içmeden kalori yakılamayacağını vurguladı Diyetisyen Canan Aksoy, suyu zayıflamanın anahtarı olduğunu vurgularken “Su olmadan kalori yakamazsınız. Aldığınız kalorilerin kolaylıkla yanmasını...