Ekmek dilimlerinin daha da kızarmasını sağlayacak sos karışımı için; yumurtayı toz şekerle çırpın.
Şeker taneleri tamamen eridiğinde süt ve vanilya özütünü katıp karıştırma işlemini sürdürün.
İki adet tost ekmeğini mutfak tezgahı üzerine alın. Üzerlerine çikolata ezmesi sürüp ince ince dilimlediğiniz muzları yerleştirin.
Ayrı bir kenarda bekleyen tost ekmeklerini üzerlerine kapatıp elinizle bastırın.
Tereyağını geniş tabanlı bir tavada kızdırın. Hazırladığınız tostları yumurtalı karışıma batırıp kısa bir süre beklettikten sonra tavaya alın. Aralarda ters çevirip altın sarısı renk alana kadar kızartın.
Servis tabaklarına aldığınız tostları sıcağı sıcağına çapraz şeklinde kesin (Bırakın içlerini döksünler). Kakao ya da pudra şekeri ilavesiyle sevdiklerinizle paylaşın.
İnsanoğlu bilgi düzeyini son yüzyılda gerçekleştiren keşifler ve bilimsel gelişmeler ışığında daha da gelişiyor.İçerisinde bulunduğumuz çağın şekillenmesi ise şüphesiz bilgisayarın ve yapay zeka sistemlerinin büyük payı var. CBINSIGHTS’ın yaptığı...
Abur cubur denince aklımıza ilk gelen elbette ki aşırı tatlı ve yağlı yiyeceklerdir.Ancak evde hazırlayabileceğiniz bir kaç basit tarifle çok sağlıklı abur cuburlar yapabilirsiniz. PROBİYATİK DONDURMA 1 su...
Hıçkırık genelde en olmadık zamanlarda başlayan ,rahatsız edici ama yinede hiç müdahale edilmese bile çoğunlukla kısa süren bir durum.Ancak bazen öyle uzun sürdüğü olur ki hıçkırığınızı geçirmek için bir...