2016 yazının favori saç kesimleri

2016 yazında hangi saç kesimleri moda? Hangi saç kesimi nasıl kullanılmalı? Bu yaza stiliyle damga vurmak isteyen, tarz ve havalı kadınlar için 2016 yazının favori saç kesimleri…

Küt
Modern ve havalı kadınlara en çok yakışan saç kesimlerinden bir tanesi küt kesimler. Şu sıralar oldukça moda olan küt bir saç kesimiyle yaza stilinle damga vurabilirsin. Küt saçlarını yüz şekline göre ayırmaya dikkat et.
2016-yazinin-favori-sac-kesimleri-7100834
Kâküllü
Kâküller her sezon moda olmuştur. Ancak bu yazın bohem modasını taçlandırmak için salaş kâküllü modeller muhteşem bir tercih. Uzun kâküllerini düzleştirip saçın geri kalanına doğal kumsal dalgaları yaparak havana hava katabilirsin.
2016-yazinin-favori-sac-kesimleri-7100836
Lob
Bob modelinin uzamış hali anlamına gelen (long of bob) saç modeli, bu sezon Hollywood ünlüleri arasında en popüler saç kesimi.  Katlı ya da küt kullanabileceğin lob modelini istediğin gibi ayırabilir, taçlarla ve tokalarla daha feminen hale getirebilirsin. Su dalgası modelleri lob saçlarında mükemmel gözükecek.

2016-yazinin-favori-sac-kesimleri-7100837

Asimetrik
Cüretkar kadınların en sevdiği modellerden asimetrik saç kesimleri, bu yaz çok revaçta. Ancak önler uzun arkalar kısa modeller biraz sıkıcı olmaya başladı. Bu yüzden biraz cesaret gösterip kuaförüne makası özgürce kullanmasını isteyebilirsin. Ense ya da kulak arkasını sıfıra vurmayı da düşünebilirsin.
2016-yazinin-favori-sac-kesimleri-7100839
Katlı
Saçlarını uzun kullanmaktan yanaysan bu yazın bohem trendlerini yine aklında bulundurman gerekiyor. Bu yüzden belirli belirsiz katlarla saçlarının daha modaya uygun görünmesini sağlayabilirsin. Bu saç kesimini tercih ediyorsan  ombre ya da gölgeli saç renkleri, kumsal dalgaları ve örgülü modellerle dikkatleri üzerine çekebilirsin.
2016-yazinin-favori-sac-kesimleri-7100840

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir