2016 sonbahar trendleri moda sahnesinde!

2016 sonbahar trendleri Paris Moda Haftası’nda moda tutkunlarıyla buluştu. Daha önce New York, Londra ve Milano podyumlarında gözümüze çarpan detayları yorumlamıştık, şimdi ise sıra Paris defilelerinde!

Feminen dokunuşlar
37103_0
Uçuşan kumaşlar, soft renkler ve zarif dokularla örülmüş tasarımlar podyumlarda sıkça gördüğümüz parçalardan.

Transparan kumaşlar

37103_2
Kumaşın altındaki teni gösteren, transparan detaylar her yerde bolca kullanılmış. Gece elbiselerinden, şık bluzlara kadar kombinlere gizemli bir hava katan transparan detaylarla karşılaşmak mümkün.

Drapeler ve fırfırlar
37103_1
Tahmin edebileceğiniz gibi 2016 sonbahar tasarımlarının tanıtıldığı Paris Moda Haftası’nda en belirgin trend fırfırlar ve drapelerdi. Tasarımlara hareket katan bu detaylar kürk ve transparan kumaşlar gibi farklı trendlerle birleştirildiğinde yıldız parçalar yaratıyor.

İpek fularlar
37103_3
Milano Moda Haftası’nda gözümüze çarpan ince fularlar Paris Moda Haftası’nda da sahnedeydi. Gelişi güzel bir şekilde boyundan bağlanan ince fularları kıyafetinizden tamamen farklı fakat uyumlu bir renkte seçmeye özen gösterin.

Siyah, siyah ve yine siyah

37103_4

İhtişamını ve gizemini asla kaybetmeyen siyah parçalar 2016 sonbaharında trend basamaklarının en üst sırasına yerleşiyor. Seksi ve sofistike parçaların neredeyse tamamının siyah olmasına şaşırmayın.

Ve kadife!
37103_6
Son 4 moda haftasında da istisnasız kullanılan materyallerin başında gelen kadife kumaşlar 2016 sonbahar sezonunda tasarımcıların ilgi odağı. Kadife tişörtler, etekler, elbiseler ve hatta pantolonlarla sıkça karşılaşacağız. Dikkat etmeniz gereken nokta ise seçtiğiniz parçanın fitilli kadife olmaması!

Hırçın kırmızı
37103_7
Paris Moda Haftası pembe, yeşil, bakır ve turuncu renklerin ağırlıkta olduğu tasarımlar sunmasına karşın kırmızı her zaman olduğu gibi 2016 sonbaharında da ön planda olmayı başarıyor.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir