Yemek

  • Yoğurtlu Patates Köftesi

    Malzemeler 3 adet patates 1 tutam maydanoz 1 tutam taze soğan 1 tutam dereotu Tuz, pul biber, karabiber Üzeri için: 1 su bardağı yoğurt 2...

  • Makaron Tarifi

    Malzemeler 80 gram Yumurta Akı 160 gram Toz Şeker 140 gram Badem Unu 50 gram Pudra Şekeri 50 gram Krema 100 gram Beyaz Çikolata Gıda...

  • Cordon Bleu Tarifi

    2 parça ince dövülmüş biftek 250 gr mantar 1adet domates 1adet soğan 2dilim taze kaşar 1çay kaşığı kekik 1çay kaşığı karabiber 1çay kaşığı kırmızıbiber tuz...

  • Patlıcanlı Makarna

    Malzemeler 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, karabiber Zeytiyağı...

  • Domatesli ve Salsa Soslu Biftek Tarifi

    Malzemeler 2 adet biftek, yaklaşık 2 cm kalınlığında 4 adet domates 2 adet taze soğan 2 yemek kaşığı ( 30 ml ) balsamik sirke Hazırlanışı...

  • Elmalı Strudel

    Elmalı Strudel Malzemeleri 5 yaprak baklava yufkası 1-2 yemek kaşığı tereyağı – eritilmiş 3 adet elma Yarım su bardağı galeta unu 1 yemek kaşığı tereyağı...

  • İRMİK KREMALI EKMEK TATLISI

    HAZIRLANIŞI: Kızarmış ekmekleri dikdörtgen fırın kabına diziyoruz. Toz şekeri çelik tavada, kısık ateşte eritiyoruz. Yakmamaya özen gösteriyoruz. Tahta kaşıkla karıştırabiliriz. Sıvı hale gelip kaynayınca sıcak...

  • Çökertme Kebabı Tarifi

    Çökertme Kebabı Malzemeleri ½ kg parça dana antrkot 4 adet kızartmalık orta boy patates Ayçiçeği yağı – kızartmak içinYoğurt sos için Malzemeler 3 su bardağı...

  • Rokoko Pasta Tarifi

    Rokoko Pasta İçin Malzemeler : 1 paket sade petibör bisküvi, 1 paket kakolu petibör bisküvi, 2 adet elma, 2 paket krem şanti, 1.5 su bardağı...

  • Meyveli Güllaç Tarifi

    Malzemeler 6-7 adet güllaç yaprağı, Bir buçuk litre süt, Bir buçuk su bardağı toz şeker, 1 su bardağı iri dövülmüş Antep fıstığı, 250 gram çilek,...