Tutmaç Çorbası Malzemeleri ½ su bardağı haşlanmış nohut ½ su bardağı erişte ½ su bardağı yarı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı...
İrmik Tatlısı Malzemeleri 1 litre süt 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı irmik 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı 3 adet muz...
Hurmalı Kubbe Tatlısı Malzemeleri 10-15 adet hurma 1 çay bardağı file Antep fıstığı 1 çay kaşığı tarçın 125 gr. oda sıcaklığında margarin 1 çay bardağı...
Kavurmalı Pide Malzemeleri Hamuru için malzemeler 500 gr. un 20 gr. yaş maya 1 tatlı kaşığı yoğurt 1,5 su bardağı ılık su 1 çorba kaşığı...
Kakaolu Sarma Malzemeleri 2 paket kakaolu bisküvi 150 gram margarin 1,5 su bardağı un 1,5 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya 1 litre süt...
Tulumba Tatlısı Malzemeleri 200 ml. su – 1 silme su bardağı 1 yemek kaşığı sıvıyağ 100 gr. un – 1 su bardağı 30 gr. mısır...
İncik Tandır Malzemeleri 2 adet kuzu incik 1 adet soğan 1 adet havuç 1 adet patates 2 paket biberiye 1 baş sarımsak Deniz tuzu Tane...
Kavurmalı Patates Çorbası Malzemeleri 3 adet patates – küçük doğranmış 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tepeleme çorba kaşığı un 100 ml. krema 5 su bardağı...
Kaymaklı Künefe Malzemeleri 250 gr. kadayıf 150 gr. tereyağı – eritilmiş 250 gr. kaymak Toz Antep fıstığı – üzerini süslemek için Şerbet için Malzemeler 1...
Tahinli Profiterol Malzemeleri Profiterol topları için Malzemeler 250 ml. su (1 su bardağı + 1/3 su bardağı) 175 gr. un Bir tutam tuz 110 gr....