½ su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı esmer şeker
1 adet yumurta
2.5 su bardağı un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı vanilya
1 tutam tuz
Arası için Malzemeler
1 su bardağı damla bitter çikolata
Tereyağı, toz şeker ve esmer şekeri mikserle iyice çırpın, yumurtayı ekleyin ve çırpmaya devam edin ardından kuru malzemeleri eleyerek karışıma ekleyip yoğurun.
Ardından hamuru iki eşit parçaya bölün. Tavanın tabanına bir hamur parçasını yayın ocakta 10 dakika kadar pişirin.
Üzerine damla çikolataları yayı ve kalan hamuru yağlı kağıt arasında açıp çikolata parçalarının üzerini kapattıktan sonra 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 25 – 30 dakika pişirin