Bilinmeyen tüm yönleri ve kullanım yöntemleriyle sifa deposu çam kozalağı… Eskilerde kurusu yakacak olarak, günümüzdeyse süs eşyaları tasarlanmak için kullanılan çam kozalağı, aslında hekimlikte ve...
Prof. Dr. Usta, “Yanlış tuz yiyerek hasta, doğru tuz yiyerek de tedavi oluruz. Bu nedenle bütün yararlı tuzları içeren ve işlemden geçmemiş deniz veya kaya...
Halk Sağlığı ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr. M. Emin Dinççağ, sebze ve meyvelerin başta kanser olmak üzere hastalıklardan koruduğunu söyledi. Sebze ve meyveler kanser hastalığından...
Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı Dr.Burak Önvural,parmak uyuşmalarının ciddiye alınması gerektiğini belirtti. El parmaklarının hareket ve hissinin sağlanmasında önemli bir rolü bulunan ve median sinir olarak...
Virüsler, mikroplar kol gezerken hastalanmak kaçınılmaz oluyor. Uzmanlar, halsiz bırakan, yatağa düşüren hastalıklara ilaç gibi gelen 12 karışım tarifi veriyor… Sağlıklı kalmak için doğru ve...
Hamsinin içerdiği doymamış yağ asitleri nedeniyle kalp damar hastalıklarına karşı koruyucu olduğu belirtildi. Trabzon Özel İmperial Hastanesi doktorlarından Kardiyoloji Uzmanı Dr. Burhan Karahan, hamsinin içerdiği...
Ağrı kesicileri ve yaklaşık bir asırdır kullanılan aspirin gibi ilaçları çok sıklıkla ve bilinçsizce tüketmek ciddi sağlık problemlerine sebep olabilir. Ağrınız hafif ise doğal yöntemleri...
İngiliz Karbonatınının Faydaları, İngiliz karbonatının, halk arasında bilinen bazı faydaları vardır. Karbonatın diş beyazlatıcı özelliği olduğu gibi, mide ekşimesine, cilt lekelerine,ayak ve koltuk altı kokularının...
Daily Telegraph gazetesi yeni bir araştırmaya dayanarak gençken yenen meyve ve sebzelerin insanları orta yaşlarına kadar koruduğunu yazıyor. Habere göre yetişkinlik dönemlerinin başlangıçlarında sağlıklı beslenen...
Medikal bitki ve baharat olarak kullanılan biberiye, vücuttaki yağların parçalanmasını hızlandıran lipaz enzimini harekete geçirerek yağ hücrelerini parçalar ve bu sayede yağların yakılarak kilo verimini...