Muhallebisi İçin:
Tabanı İçin:
Üzeri İçin:
Büyük boy fırın tepsisine bolca hindistan cevizi döküp eşit şekilde yayalım.
Tencereye unu, şekeri, gıda boyasını, çilekli sütü ve sütü koyup pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpalım.
Orta ateşte sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişirelim.
Muhallebimiz göz göz olunca içine vanilini ve tereyağını ilave edip 1-2 daha pişirip ocaktan alalım.
Hazırladığımız muhallebiyi hindistan cevizinin üzerine döküp eşit şekilde yayalım ve soğumaya bırakalım.
Bir kaba krem şantiyi ve sütü koyup koyulaşıncaya kadar çırpalım.
Soğuk muhallebinin üzerine krem şantiyi döküp eşit şekilde yayalım.
Buzdolabında en az 5 saat ya da 1 gece bekletelim.
Sonra enine kesip rulo şeklinde saralım ve servis tabağına yerleştirelim.
Pembe Rulo Tatlılarımızı 1 saat kadar daha dinlendirelim.
Rulo şeklinde sararken çatlaklar oluşabiliyor. Çatlakları hindistan cevizi ile kapatalım.