Michael Kors’un 2016 İlkbahar Destinasyonu: Los Angeles

Ünlü tasarımcı Michael Kors, İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonunu “Yaratım sürecinde Amerika’nın kuzeyinde masmavi bir gökyüzünün altında güçlü ve aynı zamanda seksi bir kadını hayal ettim. Yeni koleksiyonumda doğal güzelliği ortaya çıkarabilmek için romantik çizgileri maskülen dokunuşlar ile bir araya getirdim” diyerek açıklıyor. Mario Testino ise yeni koleksiyonun doğallık vurgusundan yola çıkarak, model Vanessa Moody’yi klasik bir araba içerisinde çekmeyi tercih etmiş. Koleksiyonun şık kıyafetleri içerisinde gülümseyen model, doğal bırakılan saçları ve rahatlığın ön planda tutulduğu pozlari ile tüm sıkıntılarından uzaklaştığı bir tatile gidiyor gibi görünüyor.

mkc_sp16_4

mkc-sp16

MICHAEL Michael Kors kampanyasında ise bu sezon iki yeni model başrolde: Aneta Pajak ve Grace Hartzel. Los Angeles, Kaliforniya’da kurulan sette iki yakın arkadaşın öğleden sonrasına konuk oluyoruz. Mario Testino bu kampanyada doğal, sade ve rahat stili ön plana çıkarırken arka fonda ikonik Beverly Hills manzarası ve palmiye ağaçları ile kareleri ile tamamlıyor. 

mk_sp16_hor_7

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir