Kolay Krem Karamel

Malzeme Listesi


  • 1 kg süt
  • Yarım paket margarin
  • 2 kave fincanı toz şeker
  • 2 kahve fincanı mısır nişastası
  • Üzeri için;
  • 2 kahve fincanı toz şeker

Nasıl Yapılır


  • Margarini tencereye alıp eritelim. Nişasta ve şeker koyup karıştıralım. Az az süt ilave edip muhallebi kıvamına gelinceye kadar sürekli karıştırarak pişirelim.
  • Piştikten sonra mikserle çırparak ılıtalım.
  • Üzeri için şekeri tavada karamelize edelim.
  • Önce karameli ardından da muhallebiyi kupalara paylaştıralım.
  • Buz dolabında soğutup ters çevirerek

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir