-
Yufkayı tezgaha sererek ilk önce 4’e sonrasında, 4’e böldüğünüz her bir parçayı 3’e bölün (Toplam 12 parça olmalı).
-
Helvayı uzunlamasına kesin.
-
Kestiğiniz helvayı yufkanın geniş olan uç kısmına koyun.
-
Yanlarını hafif içe katladıktan sonra sigara böreği şeklinde sarın.
-
Tavaya yağı koyun ve kızdırın.
-
Helvalı yufkaları pembeleşinceye kadar kızartın.
-
Kızaran börekleri peçete serili servis tabağına alın.
-
Ayrı bir tabağa Hindistan cevizi, pudra şekeri ve tarçını koyup karıştırın.
-
Yufkalar sıcakken bu karışıma bulayın.
-
Servis edeceğiniz tabağa alın.
-
Üzerine çikolata sosu veya tahin dökün.
-
Sıcak olarak servis yapın.