Dolgu için Malzemeler
300 gr. bitter çikolata
200 gr. krema
120 gr. beyaz çikolata
Üzeri için Malzemeler
20 adet ahududu
Karışık şekerlemeler
Bisküvileri rondodan geçirip kum haline getirin, tereyağını ekleyip rondodan geçirmeye devam edin. Kelepçeli kek kalıbının tabanına kırıntıları döküp üzerine bastırarak taban elde edin ve üzerini streçle kapatıp dolaba kaldırın.
Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Tart tabanını dolaptan çıkartıp erimiş çikolatayı üzerine dökün her yerine yayın tekrar üzerini streçleyin ve buzluğa kaldırın.
Kremayı sos tenceresine alıp kaynama noktasına gelinceye kadar ısın, bitter çikolatayı ilave edin ve çikolata tamamen eriyene kadar karıştırın.
Tartınızı buzluktan çıkartıp erimiş çikolatayı üzerine döküp beyaz çikolatayı tamamen kaplayın ve tekrar üzerini kapatıp dolaba kaldırın 15-20 dakika sonra üzerini meyve ve istediğiniz şekerlemelerle süsleyip servis edin.