Tencereye yumurtanın aklarını, toz şekeri, tuzu koyalım.
Kısık ateşte yumurtanın akları bembeyaz oluncaya kadar 7-8 dakika blender ile çırpalım ve ocaktan alalım.
Ocaktan aldıktan sonra 10 dakika daha blender ile çırpalım.(blenderi kaldırınca damlamıyorsa kıvama gelmiş demektir yanı krem şanti kıvamında olmalı)
Hazırladığımız karışımı krema sıkacağına yoksa buzdolabı poşetinin köşesini keserek buzdolabı poşetine dolduralım.
Pişirme kağıdı serili fırın tepsisine krema sıkacağını kullanarak hazırladığımız karışımı aralıklı olarak sıkalım.
Önceden ısıtılmış 150-175° fırında 30 dakika pişirelim.
Bezeler pişirdikten sonra fırının kapağını bir müddet açmayalım.( bezelerin kuruması için)
Not: Hamuru birkaç kaseye ayırıp gıda boyalarıyla renk verebilirsiniz.