All posts by Admin

• Caner Erkin’in bayılma sebebi ortaya çıktı

Geçen hafta gittiği kebapçıda baygınlık geçirip hastaneye kaldırılan Caner Erkin, sorunun kaynağının netleşmediğini ancak doktorların kömür tozundan şüphelendiğini açıkladı. Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, geçen hafta...

• Depresyon vertigoya sebep olabiliyor

Eskişehir Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Sevilay Küçük Aynacı, kişilerde özellikle baş dönmesi özelliği ile bilinen ‘vertigo’ hastalığının, strese ve bununla beraber depresyona...

• BAYATLAMAYAN POĞAÇA

Malzemeler 40 gr yaş maya 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ayçiçek yağı 2 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1...

• İstanbul’da lüks otomobilde infaz

Sarıyer’de Bentley marka otomobiliyle trafik ışıklarında yavaşlayan Ali Ekber Akgün, arkadan gelen araçtan inen 2 kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Akgün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken...

• Rusya, Mars’a seyahat için füze üretiyor

Rusya Hükümeti’ne onay için gönderilen “Derin Uzay Bölgesi’nin Araştırılması Projesi” çerçevesinde geliştirilen taşıyıcı füze 2014 yılında hazır olacak. Mars’a uçuş misyonu uluslararası katılımla gerçekleştirilecek. Rusya...

• Beni Böyle Sev dizisinde büyük ayrılık

TRT 1′in sevilen dizisi Beni Böyle Sev’in kadrosundan usta bir isim ayrılıyor. Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran’ın başrollerinde oynadığı Beni Böyle Sev dizisinde ayrılık var....

• Erkekler Bu Kokulardan Hoşlanıyor

Gerçekleştirilen “Gençliğin Koku Dinamikleri” araştırmasında, kokunun özellikle erkeklerin duygu ve davranışlarına etki eden en güçlü uyarıcı olduğu ortaya koyuldu. 15-25 yaş grubundaki bekâr 855 kişi...

• 2014-2015 Kış modasının 6 popüler trendi

Bu kış için alışveriş yapmadan önce en popüler moda trendlerine bir göz atmanızda fayda var. 1. Renk renk çeşit çeşit motifler Masallardan fırlamış gibi görünen...

• İleri yaşta zatürre ölüm getiriyor

Kış aylarında yaşlıları sağlık yönünden tehdit eden en önemli problemin, akciğerin iltihabı olan zatürre olduğunu belirtildi. Prof. Dr. Selma Metintaş, günümüzde insanların ortalama yaşam süreleri...

• BİBERLİ HAVUÇ

Malzemeler 2 havuç 1 dolmalık yeşil biber 1 kereviz 1 dolmalık kırmızıbiber 1 soğan Yarım çay bardağı zeytinyağı Sıcak su 2 yemek kaşığı pirinç Yarım...