En özel anlarınızda sizin en büyük destekçiniz olarak yanınızda yer alan olan Taşınabilir Şarj Cihazı (PB-2500) ile her şey daha güvenli Dünya üzerindeki gelişmeleri ve...
Goldmaster Dijital Fotoğraf Çerçevesi (PF-768) ile hatıralarınızı yeniden yaşayın Dünya üzerindeki gelişmeleri ve teknolojileri izleyip, bu gelişim ve teknolojileri 40 yıldır elektronik sektörüne taşıyan GoldMaster,...
Apple, geleneğini bozmayarak bir IOS sürümünün daha beta’sını yayımlayarak kullanıcıların beğenisine sundu. Apple’ın bir gelenek haline dönüştürdüğü bu yöntem ile Apple hem yeni IOS sürümünü...
Bu hafta vizyona giren en güzel filmleri sizler için derledik. Özellikle “Sevimli Tehlikeli” filmini kaçırmamanızı öneriyoruz… Sevimli Tehlikeli Zarok çok uzun yıllar önce Edirne’de henüz...
Malzemeler Tart hamuru için 300 gr un 200 gr tereyağı 100 gr şeker 1 yumurta Kuru fasulye (tart kalıplarında ağırlık vermesi için kullanılacak) Ayva püresi...
Sevgililer Günü’ne daha zinde, formda ve enerjik girmek elinizde. Hemen bugün dizginleri ele alın ve yarın başlayacağınız detox programına vücudunuzu hazırlayın. İşte adım adım yapmanız...
Burnunuzun şeklinden memnun değilsiniz ve değiştirmek mi istiyorsunuz? Üzülmeyin, bu durum sadece sizin sorununuz değil. Birçok insan burnunun şeklini beğenmediği için estetik ameliyat olmak istiyor....
Podyum şıklığını gardırobunuza getirmenin zamanı geldi… Sezonun tüm trendlerini izlediğimiz defile trendlerini kolayca uygulamak için önerilerimize göz atın. Elie Saab’dan asil şıklık, Pucci’den cazibeli bohem...
TV8 ekranlarında yayınlanan ‘İşte Benim Stilim’ adlı yarışma programında sinirler iyice gerildi. Yarışmacıların Nazlı Hamarat isimli yarışmacıyla ilgili sözleri jüriyi çıldırttı. Nur Yerlitaş öfkesini ‘bu...
Sevgililer Günü’nde gelişmiş teknolojiyi şık tasarımla bir araya getiren GOLDMASTER, özel günler için hazırladığı kişisel bakım paketleriyle hediye arayışınıza renkli alternatifler getiriyor. Hala sevdiğinize ne...