All posts by Admin

• Özel anlarınız yarım kalmasın…

En özel anlarınızda sizin en büyük destekçiniz olarak yanınızda yer alan olan Taşınabilir Şarj Cihazı (PB-2500) ile her şey daha güvenli Dünya üzerindeki gelişmeleri ve...

• Hatıralarınızı yeniden yaşayın…

Goldmaster Dijital Fotoğraf Çerçevesi (PF-768) ile hatıralarınızı yeniden yaşayın Dünya üzerindeki gelişmeleri ve teknolojileri izleyip, bu gelişim ve teknolojileri 40 yıldır elektronik sektörüne taşıyan GoldMaster,...

• Apple, IOS 8.3 Beta sürümünü yayımlandı

Apple, geleneğini bozmayarak bir IOS sürümünün daha beta’sını yayımlayarak kullanıcıların beğenisine sundu. Apple’ın bir gelenek haline dönüştürdüğü bu yöntem ile Apple hem yeni IOS sürümünü...

• Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bu hafta vizyona giren en güzel filmleri sizler için derledik. Özellikle “Sevimli Tehlikeli” filmini kaçırmamanızı öneriyoruz… Sevimli Tehlikeli Zarok çok uzun yıllar önce Edirne’de henüz...

• AYVALI MİNİK TARTLAR

Malzemeler Tart hamuru için 300 gr un 200 gr tereyağı 100 gr şeker 1 yumurta Kuru fasulye (tart kalıplarında ağırlık vermesi için kullanılacak) Ayva püresi...

• Sevgililer Günü’ne Zinde Girin!

Sevgililer Günü’ne daha zinde, formda ve enerjik girmek elinizde. Hemen bugün dizginleri ele alın ve yarın başlayacağınız detox programına vücudunuzu hazırlayın. İşte adım adım yapmanız...

• Burnunuzun Şekli Sizi Mutsuz Mu Ediyor ?

Burnunuzun şeklinden memnun değilsiniz ve değiştirmek mi istiyorsunuz? Üzülmeyin, bu durum sadece sizin sorununuz değil. Birçok insan burnunun şeklini beğenmediği için estetik ameliyat olmak istiyor....

• Podyumdan Sezon Trendlerini Yakalayın!

Podyum şıklığını gardırobunuza getirmenin zamanı geldi… Sezonun tüm trendlerini izlediğimiz defile trendlerini kolayca uygulamak için önerilerimize göz atın. Elie Saab’dan asil şıklık, Pucci’den cazibeli bohem...

• İşte Benim Stilim’de görgüsüzlük kavgası

TV8 ekranlarında yayınlanan ‘İşte Benim Stilim’ adlı yarışma programında sinirler iyice gerildi. Yarışmacıların Nazlı Hamarat isimli yarışmacıyla ilgili sözleri jüriyi çıldırttı. Nur Yerlitaş öfkesini ‘bu...

• GOLDMASTER, SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE DE HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRIYOR

Sevgililer Günü’nde gelişmiş teknolojiyi şık tasarımla bir araya getiren GOLDMASTER, özel günler için hazırladığı kişisel bakım paketleriyle hediye arayışınıza renkli alternatifler getiriyor. Hala sevdiğinize ne...