Güzellik editörümüz Ezgi Tanlak, cevapları en çok merak edilen soruları yanıtlıyor. Favori ürünleriyle tanışın. AÇIK TENLİYİM VE ÇOK TREND OLAN TURUNCU ALLIKLARDAN KULLANMAK İSTİYORUM. BANA...
Otomotiv dünyasına adım atmaya hazırlandığı belirtilen Apple’ın elektrikli otomobil modellerini 2019 yılında piyasaya sürmeyi planladığı iddia ediliyor. 203 milyar dolarlık nakit rezervi ile dikkat çeken Apple’ın bu...
Malzemeler 1 adet yumurta 1 tane yumurta sarısı 1,5 kahve fincanı süt 3 çorba kaşığı sıvı yağ 1 fiske tuz 1 çorba kaşığı sirke Aldığı...
Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Karabulut, soğumaya başlayan havanın kalbin üzerindeki...
Epilepsi hastalarının krizlerini tetikleyen sorunlu bölge operasyonla alınarak, tekrar nöbet geçirme riski yüzde 90 azaltılabiliyor. İlaç tedavisine rağmen sık sık nöbet geçiren epilepsi hastaları,...
Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında çıkan çatışmada 3 Azerbaycan askerinin şehit olduğu bildirildi. Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında çıkan çatışmada 3 Azerbaycan askerinin şehit olduğu bildirildi. Konuya ilişkin Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan...
Japonya’da bir balıkçı, iki metre uzunluğunda devasa bir balık yakaladı. Balığın resmi sosyal medyada da olay oldu. Japonyalı balıkçı Hiroşi Hirasaka, Hokkaido Adası’nda yakaladığı devasa...
Dünyanın en aktif kullanılan çevrimiçi mesajlaşma ağı olan Whatsapp’da kullanıcılar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalabilir. Özellikle Android platformunu hedef alan bir kötü yazılım modeli...
Bilim adamları ilk kez ses dalgalarını kullanarak beyin hücrelerini kontrol etmeyi başardı. “Nature Communications” dergisinde yayımlanan çalışmaya göre, araştırmacılar, laboratuvar ortamında ultrason dalgalarıyla minik bir kurtçuğun...
Apple’ın yeni nesil akıllı cihazları iPhone 6S ve 6S Plus, Siri’nin bir açığı kullanılarak hacklendi! İşte işlemin videosu… Geçtiğimiz haftalarda tanıtımı gerçekleştirilen ve akıllı telefon...