‘O Ses Türkiye’ yarışmasının başarılı jüri üyesi Gökhan Özoğuz’u yeniden babalık heyecanı sardı. Ünlü şarkıcının eşi Melis Ülken’in ikiz bebek beklediği öğrenildi. Athena’nın solisti Gökhan...
Genç oyuncu, ‘kadına şiddet’ konusunda farkındalık yaratacağına inandığı psikolojik gerilim türündeki diziye ‘evet’ dedi Pelin Karahan, evlenip çocuk sahibi olduktan sonra uzaklaştığı dizi setlerine iki...
Her hafta sizler için hazırlayacağımız Haftanın Windows 10 Uygulamalarının ilk haftası ile karşınızdayız. İşte Haftanın Windows 10 Uygulamaları! Yepyeni bir seriyle karşınızdayız. Her hafta birbirinden yararlı ve...
Canon’un sergilediği güvenlik kamerası, gözlüğün, çantanın ve elbiselerin arkasını görerek olası tehlikelerin önceden fark edilmesini sağlıyor. Canon tarafından geliştirilen görüntüleme teknolojileri, riskin yüksek olduğu ve...
Malzemeler 280 gram un 1 şeker kaşığı karbonat 1 silme şeker kaşığı tuz 250 gram tereyağ oda sıcaklığında 260 gram şeker 2 yumurta İsteğe göre...
Malzemeler 4 bardak un 4 çorba kaşık şeker 1 çorba kaşık tuz 2 çay kaşık maya 3 adet yumurta 1 1/2 bardak ılık süt 100...
Malzemeler Yarım avokado 1 adet muz ( büyük ise yarım da olabilir ) 2-3 ceviz içi 3/4 yemek kaşığı yoğurt ( Ben kendim mayalıyorum )...
Anavatanı Güney Kore’de satışa sunulan LG V10 satışları iyi gitmiyor. LG G4 ve G Flex 2’ye göre az satan LG V10, rakibi Samsung’un modellerine göre...
İsveç’de yapılan araştırma, dengeli yapılan kahvaltının kalp hastalıklarını önlediğini gösterdi. Beslenme alışkanlıklarına ilişkin ayrıntılı anketi dolduran kişilerden 27 yıl sonra kan örneği alan bilim adamları...
Çin menşeli Oppo firması yeni orta segment Android telefonu Oppo Neo 7 modelini tanıttı. İşte ilk bakışta Xperia modellerini andıran Oppo Neo 7 özellikleri! Çinli...