All posts by Admin

• Athena Gökhan İkiz Babası Oluyor

‘O Ses Türkiye’ yarışmasının başarılı jüri üyesi Gökhan Özoğuz’u yeniden babalık heyecanı sardı. Ünlü şarkıcının eşi Melis Ülken’in ikiz bebek beklediği öğrenildi. Athena’nın solisti Gökhan...

• Pelin Karahan Ekranlara Dönüyor

Genç oyuncu, ‘kadına şiddet’ konusunda farkındalık yaratacağına inandığı psikolojik gerilim türündeki diziye ‘evet’ dedi Pelin Karahan, evlenip çocuk sahibi olduktan sonra uzaklaştığı dizi setlerine iki...

• Haftanın Windows 10 Uygulamaları – 27 Ekim

Her hafta sizler için hazırlayacağımız Haftanın Windows 10 Uygulamalarının ilk haftası ile karşınızdayız. İşte Haftanın Windows 10 Uygulamaları! Yepyeni bir seriyle karşınızdayız. Her hafta birbirinden yararlı ve...

• Sınır Tanımayan Güvenlik Kamerası

Canon’un sergilediği güvenlik kamerası, gözlüğün, çantanın ve elbiselerin arkasını görerek olası tehlikelerin önceden fark edilmesini sağlıyor. Canon tarafından geliştirilen görüntüleme teknolojileri, riskin yüksek olduğu ve...

• American Cookie

Malzemeler 280 gram un 1 şeker kaşığı karbonat 1 silme şeker kaşığı tuz 250 gram tereyağ oda sıcaklığında 260 gram şeker 2 yumurta İsteğe göre...

• Tatlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 4 bardak un 4 çorba kaşık şeker 1 çorba kaşık tuz 2 çay kaşık maya 3 adet yumurta 1 1/2 bardak ılık süt 100...

• Avokadolu Yoğurt

Malzemeler Yarım avokado 1 adet muz ( büyük ise yarım da olabilir ) 2-3 ceviz içi 3/4 yemek kaşığı yoğurt ( Ben kendim mayalıyorum )...

• LG V10 Satışları İyi Gitmiyor

Anavatanı Güney Kore’de satışa sunulan LG V10 satışları iyi gitmiyor. LG G4 ve G Flex 2’ye göre az satan LG V10, rakibi Samsung’un modellerine göre...

• Dengeli kahvaltı kalbi koruyor!

İsveç’de yapılan araştırma, dengeli yapılan kahvaltının kalp hastalıklarını önlediğini gösterdi. Beslenme alışkanlıklarına ilişkin ayrıntılı anketi dolduran kişilerden 27 yıl sonra kan örneği alan bilim adamları...

• Oppo Neo 7 Tanıtıldı!

Çin menşeli Oppo firması yeni orta segment Android telefonu Oppo Neo 7 modelini tanıttı. İşte ilk bakışta Xperia modellerini andıran Oppo Neo 7 özellikleri! Çinli...