Kardiyoloji Doç. Dr. Yılmaz Güneş “Ülkemizde kalp damar hastalıkları giderek sıklığı artan ve tehdit unsuru olarak karşımıza çıkan bir durum. Bu nedenle kalp damar hastalıklarını oluşturacak...
Hadise, verdiği röportajda pek çok kadının “hayatın dönüm noktası” olarak gördüğü 30 yaş için planlarını anlattı. Ünlü şarkıcı Hadise, All dergisine verdiği röportajda “önce çocuk”...
Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile boşanacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili ” Biz boşanmıyoruz. Benim kocamın hiç umrunda olmaz böyle şeyler. O gazetelerle yaşamaz.” dedi....
Kivinin ülkemizdeki geçmişi çok eskilere dayanmıyor. Eminim içinizde benim gibi, kivinin pahalı ve egzotik bir meyve olarak blindiği günleri hatırlayanlar vardır. Oysa günümüzde, Çin kökenli bir...
Prof. Dr. Bülent Altun, tuzun tek başına kalp ve böbrek hastalıklarına neden olabileceğini belirterek, günlük tuz tüketimi konusunda uyarıda bulundu.Hacettepe Üniversitesi Nefroloji Bilim Dalı Öğretim...
Çocuk organizmasının en önemli özelliklerinden birisi de sürekli büyüme, gelişim süreci içinde olmasıdır. Bu süreç içerisinde çocuğun gelişimi görünen ve görünmeyen büyüme ile gelişmeyi de...
Sedef hastalığının gelişmesinde “beta” kaynaklı boğaz enfeksiyonlarının etkili olabileceği belirtildi. Dünyada 125 milyon insanı etkileyen, nedeni kesin olarak bilinmeyen ve tedavisi bulunmayan ancak tıbbi yöntemlerle...
Fizik Tedavi ve Manipülasyon Uzmanı Dr. Ali Şahabettinoğlu, sık sık tekrarlanan baş ağrılarının hafife alınmaması gerektiğini söyledi. İnsanların yüzde 70’inin hayatlarının herhangi bir döneminde baş...
Yapılan araştırma ojenin şişmanlamaya yol açtığını ortaya koydu… Kadınlar dikkat! ABD’deki Duke Üniversitesi uzmanlarının Çevre Çalışma Grubu (EWG) ile birlikte yaptığı araştırma, ojenin şişmanlattığını ortaya...
Karaciğerin 400’den fazla görevi var! Gaziosmanpaşa Hastanesi Genel Cerrahi ve Organ Nakli Uzmanı Prof. Dr. Ayhan Dinçkan, “Karaciğerde hastalık ilerledikçe halsizlik, iştahsızlık, sarılık, güçsüzlük, kilo...