All posts by Admin

• Doğal şeker canım ne olacak?’ demeyin, fruktoz tuzağına düşmeyin

Doğal şeker canım ne olacak?’ demeyin, fruktoz tuzağına düşmeyin! Meyvedeki şeker, yani fruktoz, kulağa son derece masum geliyor ama yeni araştırmalar, aşırı fruktoz tüketiminin toksik etkileri olduğunu, bazı...

• HAMİLELER İÇİN SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ NOTLARI

Sağlık açısından, gebelik kıyafetleri alırken dikkat edilmesi gereken noktalar. Sağlık açısından, gebelik kıyafetleri alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Anne adayının gebelik dönemi...

• HİPNOZLA FİT KALIN!

Spor yapmak için kaybettiğiniz motivasyonu hipnozla geri kazanmanız mümkün! Hiç pahalı bir spor salonu üyeliği satın alıp, çok büyük ümitlerle birkaç hafta devam ettikten sonra,...

• EN YENİ MAXMARA

Amy Adams’ın ilham kaynağı oldu Maxmara çanta koleksiyonunun tanıtımındayız. Maxmara, geçtiğimiz günlerde 2016 ilkbahar&yaz sezonu kapsamındaki yeni çanta koleksiyonu “A”nın tanıtımını yaptı. Davetliler arasında 2016...

• Raf Simons, üç buçuk yılın ardından Dior’a veda ediyor.

Raf Simons, Christian Dior’la yollarını ayırıyor. Belçikalı tasarımcı, ‘Çok uzun süre düşündükten sonra Christian Dior’un kadın koleksiyonlarının kreatif direktörlüğünden ayrılmaya karar verdim. Bu tamamen artık...

• Moda dünyasının üzerinde kara bulutlar sizce neyin işareti?

Moda dünyası henüz Dior ve Raf Simons ayrılığının şokunu atlatamamışken, bir darbe de Lanvin ve Alber Elbaz’dan geldi. Geçtiğimiz aylarda Alexander Wang’in Balenciaga’dan ayrılma kararı...

• Ayak kokusuna doğal çözümler

Ayak bakımının açık ayakkabı giyildiği için yaz aylarında önemli olduğu düşünülür. Oysa kış aylarında kapalı ayakkabılar içinde kalan ayaklar daha çok bakım ister. Ayakkabı içinde...

• Diyabetle ilgili yanlış bilinenler

Hiç şeker yemiyorum nasıl hasta oldum anlamıyorum?” Diyabetle ilgili tüm farkındalık çalışmalarına rağmen hastaların hâlâ çok sayıda yanlış inanışı var. Oysa hastalıkla ilgili bilgilenmek ve...

• Ballı Dondurma Sosu Tarifi

Malzemeler ; Bir Bardak  Süzme Bal Göz Kararı Limon Suyu Hazırlanışı ; Limonların kabuklarını rendeleyerek ortadan iki bölün. Limonları ve balık karıştırma kabına alarak güzelce...

• Temizlik gripten koruyor

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlgi Şemin, grip, nezle gibi hastalıklardan korunmanın en etkili yolunun el yıkama olduğunu söyledi. EN...