All posts by Admin

• Kitel Tarifi

Malzemeleri Hamuru için Malzemeler 1,5 su bardağı irmik 1,5 su bardağı ince bulgur 1,5 su bardağı soğuk su 2 yemek kaşığı kuru reyhan Tuz İç...

• Peynir Sos

Malzemeleri 1 su bardağı krema 150 gr. kaşar – rende 4-5 dal frenk soğanı 2 yemek kaşığı tereyağı Beyaz biber Kremayı ısıtın ve rendelediğiniz peynirleri...

• İslim Kebabı

Malzemeleri 1 kg patlıcan 3 adet çarliston biber 3 adet domates Köfte için Malzemeler 1/2 kg. kıyma 1 yumurta 1 adet soğan 4 yemek kaşığı...

• Kuşbaşılı Milföy Topları

Malzemeleri 4 adet dikdörtgen milföy hamuru 400 gr. kuzu kuşbaşı et 2 yemek kaşığı tereyağı 1 tutam kuru kekik 1 tutam pul biber Tuz Karabiber...

• Kemal Doğulu En İyi Giyinen Ünlüyü Seçti

Bir radyo programına katılan “İşte Benim Stilim” programı jüri üyesi Kemal Doğulu, en iyi giyinen şarkıcının Gülşen olduğunu söyledi. “İşte Benim Stilim”in jüri üyelerinden Kemal...

• Tamamen gerçek dışı iPhone 7 konsepti

Apple iPhone 7 hakkında bilgi için henüz çok erken ve telefon muhtemelen her yıl olduğu gibi 2016’nın Eylülayında tanıtılacak. Ancak Redditor Afikouras, hayal gücünü kullanarak...

• Karpuzlu Pasta Tarifi

Sıcak yaz günlerinde yapabileceğiniz harika bir karpuzlu pasta tarifi vermek istiyorum sizlere. İçinizi serinletecek bu nefis pastayı yapmak çok pratik. Mutlaka denemelisiniz. Karpuzlu Pasta Tarifi...

• Migren Nedir?

MİGREN CERRAHİSİNE BİLİMSEL BİR ÖZET Migren cerrahi olarak tedavi edilebilir mi? Şans eseri bir bulgudan yola çıkılarak geliştirilen yeni cerrahi dekompresyon teknikleri migren gibi kronik...

• Pankek Tarifi

Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta, 3 yemek kaşığı toz şeker, 3 yemek kaşığı sıvı yağı, 2,5 su bardağı süt (600 ml), 3 su...

• Nokia’nın En Efsane 10 Modeli

Bir zamanlar cep telefonu pazarının lider firması olan Nokia’yı zirveye taşıyan efsaneleşen modelleri mercek altına alıyoruz. İşte Nokia’nın en efsane modelleri. Akıllı telefon pazarının hızla...