Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt ¾ su bardağı sıvı yağ 1 kahve fincanı doğranmış kuru incir 1 kahve...
Microsoft, Windows 10 işletim sisteminde Android uygulamalarına destek vermeyeceğini açıkladı. Microsoft, Android’in en büyük rakibine destek verecek! Windows 10 işletim sistemi ile büyük beğeni toplayan...
Apple, Güneydoğu Asya’daki ilk mağazasını açıyor. Fakat Güneydoğu Asya’daki bu ilk mağaza güzel bir de özellik taşıyor. Detaylar haberimizde. Apple, akıllı telefon pazarının en hızlı...
Microsoft’un en yeni işletim sistemi olan Windows 10, gelen yeni güncellemeyle birlikte aktivasyon konusunda kullanıcılarının işini kolaylaştıracak yeni özellikler kazandı. Microsoft’un en yeni işletim sistemi...
Çin’in süper bilgisayarı Tienhı-2, dünyanın en hızlı bilgisayarı unvanını koruyarak altıncı kez birinci oldu. Şinhua ajansının haberinde, yılda iki kez hazırlanan dünyanın en hızlı 500...
TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi (TUG), 2013 yılında başlattığı gözlem çalışmalarının sonucunda gökyüzünde 30 bin yıl önce gerçekleşen büyük bir yıldız patlaması sonucu ortaya çıkan kaçan bir...
Nefise Karatay, önceki gün eşi Yusuf Day ve küçük kızları Maya ile Zorlu Alışveriş Merkezi’nde mutluluk pozu verdi. Nefise Karatay, önceki gün eşi Yusuf Day...
G20’de Türkiye ile Çin arasında imzalanan 7 anlaşma kapsamında Afyon kirazının 1.4 milyar nüfuslu Çin’e ihraç edilmesinin önü açıldı. 3 KİRAZDAN 1’İ AFYON’DAN Kalitesi ve...
Dün İstanbul, bu sabah da Ege’de meydana gelen depremlerin ardından, bugün de Yunanistan’ın güneybatısı 6.1 büyüklüğünde depremle sarsıldı. İstanbul dün 17.45’te Marmara Denizi açıklarındaki 4.2 büyüklüğünde...
Zonguldak, yeraltı zenginliği olan taşkömürünün yer üstüne çıkartılmasıyla birlikte Türkiye’nin yeraltı ağ açıklığı en fazla olan şehri oldu. Zonguldak, yeraltı zenginliği olan taşkömürünün yer üstüne...