Gökçeada-Kabatepe seferini yapan “Gökçeada-1” feribotu arızalandı. Gökçeada-Kabatepe seferini yapan “Gökçeada-1” feribotu arızalandı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gökçeada’da aldığı araç ve yolcuları Kabatepe’ye getirmek için...
Balın faydalarına geçmeden önce marketlerde, internette veya pazarda satılan ballar hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum. Balın kalitesi hangi arılardan elde edildiğine ve üretim sürecinde kullanılan...
Mitolojideki adı “İda Dağı” olan ve “oksijen deposu” olarak bilinen Kaz Dağları’nda, sonbaharla birlikte renk cümbüşü yaşanıyor
Uslu çocuk’luktan ‘moda ikonluğu’na giden yol. ‘Bir aksesuar olsaydım; klasik bir saat olurdum. Modası asla geçmez, zamansız bir aksesuar.’ diyen Olivia Palermo’yu eşinin objektifinde yakaladık....
Intimissimi, ‘gölgeler ve ışıklar’ temasıyla buz pistini yaktı geçti! Intimissimi On Ice, Verona’nın simgesi tarihi Arena di Verona’da, dünyaca ünlü artisik buz patencilerinin şovuyla gerçekleşti. Dünyanın...
PETA, hayvan dostu tasarımcıları ve markaları ödüllendirdi. Bu yıl PETA tarafından üçüncüsü düzenlenen Vegan Moda Ödülleri, hayvan dostu kıyafet ve aksesuar tasarımcılarını ödüllendirdi. ‘En Şık...
Kalp sağlığını büyük ölçüde tehdit eden tuza karşı uzmanlar baharat tüketimini öneriyor. Biberiye damarları korurken, kişniş kolesterolü düzenlemeye yardımcı oluyor… Tüm dünyada en önde gelen...
Sosyal medya, 236 gündür Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) yaşayan Scott Kelly’nin Twitter’da paylaştığı kareyi tartışıyor. Söz konusu karedeki cismin bir ‘UFO’ya ait olduğunu belirten kullanıcılar yeni bir tartışma...
Malzemeler 1 litre süt 1 çay bardağı pirinç unu 1 çay bardağı buğday nişastası 1 su bardağı şeker Tepsiyi kaplamak için margarin ve pudra şekeri...
Patates Salatası hiç bu kadar güzel olmamıştı. Gerek görüntüsü gerekse yoğurtlu ve salçalı sosu ile harika bir lezzete ve görünüme kavuşan kek kalıbında patates salatası,...