Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO), G20 Zirvesi’nin hemen ardından, ‘Temel İşgücü Piyasası Göstergeleri’ (KILM) başlıklı çalışmasının 9’uncu sürümünü yayınladı. Araştırmaya göre, işgücünün eğitim düzeyinde dünya genelinde...
Vertigo, karakterize bir baş dönmesi hastalığıdır. Vertigo hastalarında baş dönmesine; bulantı, kusma, denge kaybı, kulak çınlaması, geçici işitme kaybı veya kulakta doluluk hissi gibi çeşitli...
Yaz mevsiminin yerini sonbahara bırakmasıyla Eskişehir’de başta Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi içinde olmak üzere kentin birçok noktasında oluşan kartpostallık “sonbahar” görüntüleri, görenleri hayran bıraktı....
ABD’li bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre, stresli bir iş hayatına sahip insanın ömrünün 33 yıla kadar kısalabileceği ortaya çıktı. ABD’deki Harvard ve Stanford üniversitelerinin yaptığı...
Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Dr. Zafer Atasoy, çocuk gelişiminde ebeveynlerin dikkat etmesi gerekenleri anlattı. Anadolu Sağlık Merkezi’nden Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Dr. Zafer Atasoy çocuk...
Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Havutçu ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Mustafa Ruhan Erdem, mevcut yasaların yeterli olduğunu, ancak yalnızca kanunlarla tüm...
Hande Doğandemir, ailesinin 30’uncu yaş günü için hazırladığı balonlarla çektirdiği fotoğrafı Instagram’dan paylaştı.Oyuncu, “Hayatıma iyisiyle kötüsüyle dokunmuş herkese, öğrettiğiniz ve yaşattığınız her şeye, hayata, geçmiş...
YouTube’da yayınlanan bir videoda yarışmacıların daha önceden birbirlerini tanıdığını hatta ‘Kısmetse Olur’ evinin sevilen gelin adayı Ayça Beğen’in evli olduğu belirtiliyor. Kanal D’nin kısa sürede...
Murat Boz, Gülşen’le kavga ettiği haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Boz, “Ben, Gülşen’i çok severim, o benim canımdır” dedi. Murat Boz, önceki akşam Arvanutköy’deki Eftalya Balık’taydı....
Sevgilisi Kerem Bürsin’le 3 aylık bir ABD tatiline çıkan Serenay Sarıkaya, sevenlerine içini döken bir mektup yayımladı. Sevgilisi Kerem Bürsin ile Teksas’ta 3 aylık bir tatile...