All posts by Admin

• Gonca Vuslateri’nin Dilek Doğan İsyanı: “Yanındayım” Demek Beni Taraf Yapar mı

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter hesabından polisin operasyonu sırasında ölen Dilek Doğan için paylaşımlar yayınlayarak, duygularını dile getirdi. Oyuncu Gonca Vuslateri, Dilek Doğan’ın İstanbul Sarıyer’deki...

• İşte Benim Stilim’ Ünlüler Bomba Gibi Geliyor

Ocak ayında ekranlara gelecek olan İşte Benim Stilim Ünlüler’de Serenay Aktaş, Asena, Merve Aydın, Gizem Hatipoğlu ve Simge Tertemiz gibi tanıdık isimler yer alacak. Ocak...

• Uğraşsız Şıklık Severlerin Yeni Gözdesi

Mago Jewelry, koleksiyonlarında kullandığı pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlar ile altının eşsiz uyumu sayesinde kadınların en sevdiği mücevher markalarından biri. Mago Jewelry’nin Gipsy koleksiyonu...

• Titizliğin sırrı

Hafta içi her gün yayınlanan “Titiz Misin?” programının sunucusu ve moderatörü Halk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Oğuz Özyaral, titizliğin sırlarını açıkladı. Programıyla, temizlik, hijyen ve...

• Ailece Maç Keyfi, Yarım Kaldı

Cem Yılmaz, Darüşşafaka Doğuş-Maccabi Fox Tel Aviv basket maçını eski eşi Ahu Yağtu ve oğullarıyla izledi. Kemal huysuzlanınca, Ahu Yağtu maçtan erken çıkmak zorunda kaldı....

• Yılbaşı Kombin Önerileri

• NEW BALANCE’LA KAMUFLAJ

New Balance’ın yeni spor giyim koleksiyonuyla kamuflaj olmaya ne dersiniz? New Balance, Sonbahar Kış 2015 Spor Giyim Koleksiyonu’nda yer alan mini kamuflaj koleksiyonu, son yılların...

• İstanbul’un Simgeleri adlı fotoğraf yarışması sonuçlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) tarafından 15 Haziran-27 Kasım’da düzenlenen yarışmaya 2 bin 655 kişi,...

• 2016 Evlilik Fuarı başlıyor

‘Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı’ bu yıl da en yeni trendler ve defilelerle 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul Lütfü Kırdar’da çiftlere unutulmaz anlar yaşatacak....

• Ponçik Tarifi

Ponçik Malzemeleri Ön maya için Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı kuru maya 2,5 yemek kaşığı toz şeker 2 yemek kaşığı un...