All posts by Admin

• 1 milyar insan kör olabilir

Dünyada yaklaşık 2 milyar insanın miyoptan muzdarip olduğunun tahmin edildiğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özer Kavalcıoğlu, “Gelişmekte olan miyopi göz ardı edilirse yüzyılın...

• Astım hastalarına lodos uyarısı

Lodos, hemen hemen herkesi olumsuz etkiliyor ancak astım hastalarına özel uyarı var. Meteorolojinin yurdun büyük bölümünde lodosun etkili olacağını açıklamasının ardından Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof....

• İnternet Explorer 8,9,10’a desteği kesti

Microsoft, resmi bir duyuruda bulunarak Internet Explorer’ın çoğu sürümünün “hiçliğe” sürüleceğini doğruladı. merikalı yazılım devi Microsoft’tan yapılan resmi açıklamaya göre, 12 Ocak 2016 itibariyle, Internet...

• Katmer Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta (akı içine, sarısı üstüne) 1 yemek kaşığı kurumaya ya da 20 gr yaş...

• Cildi Güzelleştiren 8 Yiyecek

Beslenme uzmanı Dana James’in cildi güzelleştirecek yiyecek önerileri var. İşte cildi canlandıracak, sivilcelerinizi azaltmaya ve kırışıklıkları önlemeye yardımcı olacak 8 yiyecek. PAPAYA Birçok güzellik kreminde...

• Doğal diş beyazlatıcı

Bol kahve ve çay içerken dişlerinizin bakımını es geçmeyin. İşte doğal diş beyazlatıcı basit bir öneri…  Elma sirkesi oldukça faydalı bir mutfak malzemesidir. Yemeklerde kullanılması...

• 2016 bayan saç modelleri

Hangi saç bana yakışır? Acaba güzel olur muyum gibi şüpheler yaşayan, saçlarına ne şekil vereceğine karar veremeyen bayanlar, İşte 2016 saç modellerini sizler için...

• Modifiyeli Araba Tutkunlarının Gözlerini Kamaştıracak 15 Araba

Modifiyeli arabalar araba tutkunlarının gözdesi adeta. İşte modifiye edilmiş araçlardan sizler için derlediğimiz 15 harika araba. Modifiye tutkunları ve araba sevdalıları için derlediğimiz araba galerimize gelin...

• Belçin Bilgin, Beren Saat’i Ezip Geçti

İki yakın dost olan Beren Saat ve Belçim Bilgin’in dizileri karşı karşıya geldi. Bilgin ilk kez arkadaşını reytingde solladı. Kösem, ‘Kördüğüm’ oldu. Belçin Bilgin yakın...

• Evi Soyulan Sinem Öztürk: Kim Çaldıysa Allah’ından Bulsun

Güzel oyuncu Sinem Öztürk geçen yıl sonu evinde verdiği partide 50 bin TL’lik mücevherini çalan hırsızlar hakkında “Kim çaldıysa Allah’ından bulsun.” dedi. Kiralık Aşk’ dizisinin...