Ünlü top model Kendall Jenner, sokakta makyajsız olarak objektiflere yakalandı. Jenner yüzünü saklamaya çalışsa da başarılı olamadı. PAPARAZZİLERE MAKYAJSIZ YAKALANDI Ablası ve ailenin diğer üyeleri...
Meryem Uzerli, kendisiyle ilgili yapılan ‘Doku’ adlı belgeselde, Muhteşem Yüzyıl dizisinin başta tutmayacağını ve Hürrem Sultan’ı rüyasında gördüğünü anlattı. Gecenin Kraliçesi dizisiyle izleyeceğimiz Meryem Uzerli’nin hayatı...
İki sene önce Los Angeles’ta dünyaevine girenKenan Doğulu ve Beren Saat, evlilik sonrası hamilelik haberleri ile birçok kez gündeme geldi. Bir çocuk istediğini her fırsatta...
İşte Benim Stilim’den ayrılan ünlü modacı Nur Yerlitaş, 60 yaşında şöhret olduğunu söyleyerek hayranlarına yeni program müjdesi verdi. İşte Benim Stilim’in jüri üyeliğinden ayrılan Nur...
Ünlü tasarımcı Michael Kors, İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonunu “Yaratım sürecinde Amerika’nın kuzeyinde masmavi bir gökyüzünün altında güçlü ve aynı zamanda seksi bir kadını hayal ettim. Yeni...
Moda dünyası 2015 yılını şiddetli ayrılık rüzgarlarının etkisinde geçirdi. Raf Simons Dior’a veda etti, Alber Elbaz Lanvin’den ayrıldı ve Alexander Wang Balenciaga hikayesini noktaladı. Suzy...
Mutluluk hormonu olarak bilinen ‘serotonin’ yediğimiz besinleri yakından ilgilendirir. Beyin serotonin üretmek için triptofan kullanır. Eğer triptofan bakımından zayıf olan beslenme düzeniniz varsa bu sizi...
Diyetisyen Şeyma Ekizoğlu, çocukluk döneminde başlangıç gösteren diyabetin, görme kusurlarından dikkat dağınıklığına kadar yaşam kalitesini bozan bir hastalık olduğunu belirtti. Ekizoğlu, “Diyabeti teşhis edilen çocuğu,...
Balık yağı, karaciğer, böbrek, süt, yumurta sarısı, buğday, havuç, mantar, fıstık, ceviz ve domates gibi besinler, A vitaminini deposu besinlerin başında gelir. İşte göz sağlığına...
Gebelik döneminde bazı durumlarda anne sağlığı olumsuz etkilenebiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Leyla Ercan, ektopik gebeliğin iç kanamaya sebep olabileceğini belirterek, “Anne...