Küf, sadece besinde üreyen bir mikroorganizma olmanın ötesinde insan sağlığını da etkileyebilir. Mutfağın nemli bir alan oluşu da küf üremesini kolaylaştırır. Küfler, yeşil, siyah veya...
Güneş gözlüğü kullanmadan uzun süre karlı ve buzlu zeminlere bakmak, korneada güneş yanığı oluşturarak kar körlüğüne sebebiyet verebilir. Bu nedenle göz sağlığını riske atmamak için...
Kırım Türklerinin sürgününü anlatan “1944”adlı şarkı Ukrayna’yı Eurovision’da temsil etmek üzere… Ukrayna’nın tercihi 21 Şubat’ta kesinleşecek. Jamala’nın seslendirdiği şarkı şimdiden Türklerden destek buluyor zira şarkının...
Elçin Sangu’nun eski menajeriyle yeni menajeri komisyon kavgasına tutuştu GERİLİM TIRMANIYOR Dahası, Sangu’nun eski menajeri “Elçin’in üzerinde çok emeğim var. O müzisyen olacakken ben kendisini...
Evlilik teklifi yapmanın tam zamanı Paris Onun için söylenen dünyanın en romantik şehri tanımlaması artık çok klişe olsa da Paris; ambiyansı, tarihsel detayları ve kulağa...
Bugün hava nasıl olacak? Burçları neler bekliyor? Piyasalar güne nasıl başladı? Yollarda son durum ne? Detaylar haberimizde… İstanbul’da hava bugün parçalı bulutlu, 19 derece olacak....
JAPON Prensi Tohomito’nun da özel fotoğrafçılığını yapan sualtı fotoğrafçısı Masakazu Akagi, Bodrum ve Gökova koylarının su altı güzelliklerini ülkesinde tanıtmak için çalışma yaptı. Birçok batıktan...
Ünlü oyuncu Aslı Enver ile şarkıcı Murat Boz, birlikte poz verdikleri fotoğrafı, “kalp” işaretiyle Instagram’dan paylaştı. Murat Boz ve Aslı Enver’in “Kardeşim Benim” filminde başlayan...
Meryem Uzerli, Can Ateş’ten dünyaya gelen kızı Lara’nın yüzünü ilk kez gösterdi. Meryem Uzerli, Can Ateş’ten dünyaya gelen kızı Lara’nın doğum gününü duygusal bir yazı...
Tatlıtuğ, 19 Şubat’ta Paris’teki nikah törenine annesinin katılamayacağı yönündeki haberlerle ilgili “İlk ve son defa konuşuyorum. Haberler doğru değildir.” dedi. Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam Sacit...