Çiğköfte kan şekerini dengeliyor Diyet Uzmanı İrem Damancıoğlu “Ara öğünlerde tüketilen 2-3 adet çiğ köfte, iyi bir tercih olabilir. Yapımında kullanılan bulgurun lif içeriği yüksek...
Uzman Klinik Psikolog Sinem Gül Şahin,”Stres belli bir dozda olduğunda zararlı olmasının aksine yararlıdır” dedi. ”Stres aslında bir tepkidir” Stresin çoğu zaman kişilerin özel yaşamını,...
Soğuk algınlığının neden olduğu hastalıklarda ilaç kullanımının önemine dikkat çeken uzmanlar, bronşit tedavisinde, virüsleri öldürmediği için antibiyotik kullanılmayacağını söylüyor Soğuk algınlığının sebep olduğu akut bronşit...
Sıkı bir diyetle 40 kilo verdiğini söyleyen Linet’in diyetle değil, midesine taktırdığı kelepçeyle kilo verdiği öne sürüldü. Müzik sektörüne girdiği zaman fazla kilolarıyla dikkat çeken...
Lionel Richie için düzenlenen gecede sahne alan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, derin yırtmaçlı kıyafetini ucu sivri Converse tarzı bir spor ayakkabı ile tamamladı. ÜSTÜ SPOR...
Elçin Sangu, 1 milyon liraya bir şampuan firmasıyla anlaştı. “Onu ben şöhret yaptım” diyerek komisyon isteyen Sangu’nun eski menajeri ile yeni menajeri, mahkemeye gidiyor. GERİLİM...
Mahsun Kırmızıgül, sevgilisi avukat Ece Binay ile geçtiğimiz gün Los Angeles’ta evlendi. Ünlü şarkıcı imzalar atıldıktan sonra ayağa kalkıp eşini alnından öptü. Mahsun Kırmızıgül ve...
Sosyal yardım projeleriyle de adından söz ettiren şarkıcı Gülben Ergen, Hürriyet’in Kelebek ekinde köşe yazarlığına başlıyor. Kadın ve çocuk üzerine Türkiye’de sosyal sorumluluk projeleriyle yıllardır...
Ağaçları sevmek için o kadar çok nedenimiz var ki: Soluduğumuz oksijeni üretiyorlar, birçok canlı onları mesken tutuyor, yazları gölgelerinde keyif yapabiliyoruz. Bir de elbette gözümüze...
Evlilik hazırlıklarını aralıksız sürdüren Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftini tören heyecanı sardı. Yaklaşık bir yıldır birlikteliklerini sürdüren ve 21 Mayıs’ta Cunda Adası’nda evlenecek olan Sinem Kobal...