All posts by Admin

• Sigarayı bırakmamanın 5 büyük bahanesi

Uzman Psikolog Dilek Yılmaz, sigarayı bırakmamak adına üretilen bu bahaneleri değerlendirdi. Sigara içmediğim zaman herkesi kırıyorum, konsantre olamıyorum, kilo alıyorum, düşünemiyorum, bağırsaklarım çalışmıyor gibi cümleler...

• Kolesterolü düşüren besinler

Yüksek kolesterol kalp damar hastalıklarının en büyük sorumlusu… Peki düşürmek için ne yemeli? Kolesterol seviyenizi düşürmek için bazı beslenme alışkanlıkları edinmeniz gerekiyor. İşte hem midenize...

• Buğra Gülsoy’a Doğum Gününde Çeyrek Tatktılar

“Aşk Yeniden” dizisinde Fatih karakteriyle ekrana gelen Buğra Gülsoy’a 34. yaşını kutladığı partide arkadaşları çeyrek altın taktı. ARKADAŞLARI ALTIN TAKTI Sevgilisi Nilüfer Gürbüz’ün organize ettiği...

• İstanbul Sokakları Dizisinin Oyuncuları Belli Oldu

‘İstanbul Sokakları’ dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Show TV’nin iddialı dizisi İstanbul Sokakları’nın erkek başrol oyuncusu belli oldu. Gizem Karaca’nın başrolü Caner Cindoruk ile...

• Murat Boz Aşkı Aslı Enver’i Sette 4 Saat Bekledi

Murat Boz, ‘Kardeşim Benim’ filminin çekimlerinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Aslı Enver’i, rol aldığı ‘Kış Güneşi’nin setinde soğuk havaya rağmen dört saat bekledi SEVGİLİSİNİN BELİNE...

• Yağ Bezelerinden Evde Kurtulun

Pek çok insanın ortak problemi vücutta çıkan yağ bezelerine karşı evde yapılacak balla buğday unu karışımı ilaç gibi geliyor… Daha çok kulak arkası, yüz veya...

• Hava kirliliği depresyona sokuyor

Kirli hava başta solunum yolları olmak üzere sağlık üzerinde çok sayıda olumsuz etki yapıyor. Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Akdur, başka bir noktaya daha dikkat çekti, “Hava...

• Kanser tarama tırları yola çıktı

Kanserle mücadelede erken teşhisin hayati önemi var. Sağlık Bakanlığı bu amaçla Kanser Tarama Tır’ları hazırladı. Tırlar, Ttürkiye’nin dört bir yanında hizmet verecek. Kanserle mücadelede erken...

• Soğuk algınlığı mı, boğaz reflüsü mü?

Soğuk havalarda artış gösteren geniz akıntısı, öksürük, boğazda bir şey takılmış hissi gerçekten soğuk algınlığın mı belirtileri? Uzmanlara göre aynı belirtiler boğaz reflüsünün de işareti...

• Hatırlamak mı zor unutmak mı? (Beyin anıları nasıl ayrıştırıyor?)

Trafik kazası ya da çok sevilen birinin ani kaybı gibi ağır travmalarda insanlar olay anını neden unutur ve hatırlayamaz? Başka bir deyişle unutmak mı zor,...