Füsun Demirel: Dağa Çıkacaktım Olmadı, Gerilla Annesi Olmak İsterim Ünlü oyuncu, “Dağa çıkmak istiyordum babam yurt dışına yolladı. Belki gerilla annesini oynarım artık ya da...
Ünlü reklamcı Ali Taran, 18 Mart’ta evleniyor. Taran, bir süredir Doğuş Radyo Projeler Müdürü Beyza Karaoğlan ile aşk yaşıyor. Daha önce başından iki evlilik geçen...
Paramparça’dan ayrılmasının ardından Erkan Petekkaya’nın ithamlarına maruz kalan Nurgül Yeşilçay: “Öpüşmeye amma da meraklısın!” laflarını yemiyorum ben. Hiç kimsenin, kimseye böyle şeyler söylemeye hakkı yok....
Azeri eşi Günay Musayeva’dan geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanan Tolga Karel, yeniden evlilik hazırlığında. Azeri manken Günay Musyeva’dan geçtiğimiz yıl boşanan Tolga Karel, Miami’den gelen...
Tuğçe Kazaz En Fena Kadın Oyuncu Seçildi Online sinema dergisi Arka Pencere’nin bu yıl 7. kez düzenlediği Altın Kestane Ödülleri’nin sahipleri belli oldu. EN FENA...
Tırnaklarına özen gösteren kadınlar bu habere bayılacak. Bir sonraki manikürde yaptırmak isteyeceğiniz birbirinden zarif manikür stillerini sizlerle paylaşıyoruz. French manikür tarzının renkli, parlak ve şaşırtıcı...
Reklam verenlerin kabusu olan AdBlock ve benzeri reklam engelleme eklentileri kullanıcılarınsa en büyük dostu. Sağdan soldan fışkıran reklamlardan bunalan kullanıcılar çareyi bu eklentilerde buluyor ancak...
Yıldırımların efendisi olarak nitelendirilen, hayatını hep bir şeyler bulmaya adamış bir dahidir Tesla. 1. Dönen Manyetik Alan Tesla’nın ilk çığır açıcı buluşu, Hırvatistan’daki profesörünün ona...
Ekran kartınızı, ram’lerinizi yükseltin, konsolunuzun tozunu alın. Oyun kumandanızın şarjını doldurun! 2016, oyun dünyası için çok güzel bir sene olacak ! Her sene düzenli olarak...
Bazılarımız için erken kalkmak inanılmaz derece zor gelebilir, özellikle öğle saatlerine kadar şekerleme yapmayı sevenler için. Erken kalkmayı zorlu bir mücadele olarak düşünebilirsiniz, ama göründüğü...