All posts by Admin

• Murat Boz: Sosyal Medyadan Kimseyi Takip Etmiyordum

Ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabı Instagram’da Aslı Enver dışında herkesi silip takip etmeyi bıraktığı haberlerini yalanladı. ”ZATEN KİMSEYİ TAKİP ETMİYORDUM” Boz, “Ben zaten...

• Ayvalı Soğanlı Lahmacun

Malzemeleri Kıymalı Harç için Malzemeler 2 adet büyük boy soğan – rendelenmiş 300 gr. kıyma 1 adet ayva- kabuğuyla rendelenmiş 1 yemek kaşığı domates salçası...

• Beyaz ekmeğin zararları

Obeziteye neden olduğu belirlenen karbonhidratlı besinlerin sigaradan sonra akciğer kanserinde de en önemli etken olduğu tespit edildi. ABD’deki Texas Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği bir araştırma, beyaz ekmek...

• Karaciğere yeşil koruma

Prostat, kolon ve meme kanseriyle savaştığı bilinen brokolinin karaciğer kanserine de iyi geldiği ortaya çıktı. Uzmanlar, haftada birkaç gün mutlaka brokoliyenilmesini önerdi. ABD’nin İllinois Üniversitesi’nden...

• E-postanın mucidi ‘Ray Tomlinson’ öldü

Elektronik postayı icat eden ve @ işaretini adreslerde ilk kez kullanan Ray Tomlinson, 74 yaşında öldü. Elektronik postanın (e-mail) mucidi Ray Tomlinson, ABD’nin Masssachusetts eyaletindeki...

• Akıllı telefonlarınız sizi dinliyor olabilir mi?

Her şey bir trafik kazasıyla başladı. Annem gelip bir aile dostunun Tayland’da trafik kazasında öldüğünü söylediğinde ütü yapıyordum. Cep telefonum arkamdaki tezgahın üstündeydi. Bir süre...

• Rusya, Nükleer Uzay Motoru Test Edecek!

Uzun zaman sonra Rusya, yeniden uzay yarışlarına katılmaya yönelik çalışmalar yapıyor. Son olarak ise Rusya, nükleer uzay motoru test etmek istediğini açıkladı! Bilindiği gibi soğuk...

• Günümüzden geriye doğru sosyal medya

Güneşin altında gerçekten de yeni bir şey yok, her şeyin bir eski versiyonu aranırsa mutlaka bulunuyor. İnanmayacaksınız ama internetin bile… “Tarih fısıldayan adam” lakaplı ünlü...

• BAHARA HAZIR MISINIZ?

İlkbaharın gelişi pek çok kişi için yenilenmeyi temsil ediyor. Ruhen arınma, fiziken detoks derken evinizi de ‘arınacaklar’ listesine eklemeye ne dersiniz? Haydi iş başına! Nereden...

• Hava durumu sert düştü

Meteoroloji uyardı: Tüm yurtta sıcaklıklar daha da azalacak Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yurt genelinde sıcaklıklar hissedilir derecede düştü. Meteoroloji, pazartesi ve salı günü...