Keki İçin:
Arası İçin:
Üzeri İçin:
Geniş bir kaseye krem şantiyi ve sütü koyup koyulaşana kadar karıştıralım.
Hazırladığımız krem şantiyi buzdolabına kaldıralım.
Tencereye çikolata sosunu ve sütü koyup karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim.
Çikolata sosunu ocaktan alıp soğumaya bırakalım.
Keki için; bir kaba yumurtaları ve şekeri koyup iyice çırpalım. (iyi çırpmazsanız yumurta kokusu olur)
Üzerine unu ilave edip karıştıralım. (cıvık bir hamurumuz olacak endişelenip un ilavesi yapmayın kek sert olur)
Hamuru yağlı kağıt serili fırın tepsisine dökelim ve eşit şekilde yayalım.
Önceden ısıtılmış 180° fırında 8-10 dakika pembeleşene kadar pişirelim. (başından ayrılmayın çok çabuk pişiyor pişirme süresi fırından fırına değişiklik gösterebiliyor kürdan ile kontrol edebilirsiniz)
Ilıyan kekimizi su bardağının ağız kısmı ile yuvarlak şekilde keselim.
Yuvarlak kestiğimiz 1 adet kekin üzerine soğuk krem şantiyi sürelim ve üzerini başka bir kek ile kapatalım.
Sonra kekin her yerine krem şanti sürelim ve düz bir aparat ile pastayı servis tabağına alalım.
Kalan kekleri de aynı şekilde hazırlayalım.
Daha sonra soğuk çikolata sosunu pastaların üzerine dökelim.
Ağlayan Kar Topu Pastalarımızın üzerini hindistan cevizi ile süsleyelim.
Pastamızı buzdolabında 2-3 saat dinlendirelim.