-
Yumurta ve şekeri iyice çırpın.
-
Süt, sıvıyağ ve vanilyayı da ekleyerek çırpmaya devam edin.
-
Ispanakları haşlayarak suyu kalmayacak şekilde süzün ve robottan geçirin.
-
Robottan geçirdiğiniz ıspanakları çırptığınız karışıma ekleyerek karıştırın.
-
Un ve kabartma tozunu ekleyip tekrar çırpın.
-
Hazırladığınız keki 180 derecelik fırında yaklaşık 45 dakika pişirin.
-
Pişen kek ılıdıktan sonra ortadan enlemesine ikiye bölün ve içindeki fazlalıkları alın.
-
Kenarlarını da düzelterek dökülen kek kalıntılarını robottan geçirin.
-
İkiye böldüğünüz kekin içini kremayla kaplayın ve diğer yarısını üzerine koyun.
-
Tekrar birleştirdiğiniz kekin tamamını kremayla kaplayın.
-
Son olarak robottan geçirdiğiniz kek kalıntılarını pastanızın üzerine serpiştirin.
-
Dilerseniz üzerine Antep fıstığı da koyarak servise sunabilirsiniz.