-
Oda sıcaklığındaki margarine sıvı yağ ve pudra şekeri eklenir ve karıştırılır.
-
Yumurta sarısı, vanilya ve kabartma tozu da eklendikten sonra malzemeler karıştırılır.
-
Azar azar un ilave edilerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur yapılır.
-
Hamurdan küçük yuvarlak toplar yapılarak tepsiye dizilir.
-
180 derece fırında pişirilen kurabiyelerin bir tanesinin alt yüzeyine çikolata sürülür ve üzerine başka bir kurabiye kapatılır.
-
Gıda boyaları ayrı kaselere az su eklenerek sıvı hale getirilir.
-
Toz şeker bir kaseye alınır.
-
Kurabiyelerin bir yüzü sarı gıda boyasına, bir yüzü kırmızı gıda boyasına batırılır ve en son toz şekere bulanır.
-
Hazırlanan kurabiyeler 1-2 saat sonra servis yapılır.