1 adet soğan
1 adet havuç
1 adet patates
2 paket biberiye
1 baş sarımsak
Deniz tuzu
Tane karabiber
Su
İncikleri tuz ve karabiber ile lezzetlendirip, üzerine çizikler atın ve zeytinyağı ile ovun. Bir tavayı ateşin üzerinde yağsız olacak şekilde kızdırın ve inciklerin her tarafını iyice mühürleyin.
Sebzeleri ayrı bir kasede iri tuz, tane karabiber ve zeytinyağı ile lezzetlendirin. Biberiyelerin yapraklarını da sebzeli karışıma ekleyip karıştırın.
Fırın kabının tabanına lezzetlendirdiğiniz sebzeleri yerleştirin. Üzerlerine incikleri alın.
3-4 tane kürdanın ucuna dilimlediğiniz havuçları geçirin ve diğer taraflarını etlere saplayın. Havuçlar yukarıda kalsın. Ardından fırın kabını folyo ile kapatın. Havuçlu kürdanlar folyonun etinize temas etmesini engeller.
200 derecede önceden ısıtılmış fırında 1 saat ila 1 saat 15 dakika kadar pişirin.