Yaşları 4 ile 8 arasında değişen çocuklardan sevginin tarifi istenmiş. İşte duygulandıran, gerçek sevgi tarifleri…
1. “Büyükannem, artriti olduğu için eğilip ayak tırnaklarına oje süremiyordu. Bu yüzden onun için bunu hep büyükbabam yapıyor; kendi ellerinde de artrit olsa bile. İşte sevgi budur.” – Rebecca, 8 yaşında.
2. “Biri sizi sevdiğinde, isminizi söyleyiş şekli farklıdır. İsminizin onların ağzında güvende olduğunu bir şekilde bilirsiniz.” – Billy, 4 yaşında.
3. “Aşk, kadının parfüm, erkeğin ise tıraş kolonyası sürmesi ve ikisinin dışarı çıkıp birbirlerini koklamalarıdır.” – Karl, 5 yaşında.
4. “Sevgi, yemeğe çıktığınızda patates kızartmanızın çoğunu karşılığında bir şey almadan karşınızdakine vermektir.” – Chrissy, 6 yaşında.
5. “Sevgi, yorgun olduğunuzda sizi gülümseten şeydir.” – Terri, 4 yaşında.
6. “Aşk, annemin babam için kahve yapması ve ona kahveyi vermeden önce tadının yerinde olduğundan emin olmak için bir yudum almasıdır.” – Danny, 7 yaşında.
7. “Aşk, sürekli öpüşmektir. Öpüşmekten yorulduğunuzda ise hala birlikte olmak ister ve konuşursunuz. Annem ve babam da böyle. Öpüştüklerinde iğrenç görünüyorlar.” – Emily, 8 yaşında.
8. “Hediye açmayı bırakır ve etrafınızı iyice dinlerseniz, sevgi, Noel’de sizinle birlikte odada olan şeydir.” – Bobby, 7 yaşında.
9. “Nasıl daha iyi seveceğinizi öğrenmek istiyorsanız, işe nefret ettiğiniz bir arkadaşınızdan başlayın.” – Nikka, 6 yaşında.
10. “Sevgi, bir erkeğe tişörtünü beğendiğinizi söylemeniz, bunun üzerine onun da her gün onu giymeye başlamasıdır.” – Noelle, 7 yaşında.
11. “Sevgi, birbirlerini çok iyi tanıdıktan sonra bile arkadaş olabilen küçük bir yaşlı adam ve kadın gibidir.” – Tommy, 6 yaşında
12. “Piyano resitalim sırasında sahnedeydim ve korkuyordum. Beni izleyen insanlara baktım ve babamın bana el salladığını ve gülümsediğini gördüm. Bunu yapan tek kişi oydu. Ve artık korkmuyordum.” – Cindy, 8 yaşında.
13. “Annem beni herkesten çok seviyor. Başka kimsenin gece beni öperek uyuttuğunu göremezsiniz.” – Clare, 6 yaşında.
14. “Aşk, annemin babama en iyi tavuk parçasını vermesidir.” – Elaine, 5 yaşında.
15. “Aşk, annemin babamı iğrenç kokarken ve terliyken görmesi ve buna rağmen onun Robert Redford’dan daha yakışıklı olduğunu söylemesidir.” – Chris, 7 yaşında.
16. “Sevgi, köpeğinizin, siz onu tüm gün yalnız bıraktıktan sonra bile yüzünüzü yalamasıdır.” – Mary Ann, 4 yaşında.
17. “Ablamın beni sevdiğini biliyorum, çünkü eski giysilerini bana veriyor ve çıkıp kendine yenilerini almak zorunda kalıyor.” – Lauren, 4 yaşında.
18. “Birini sevdiğinizde, kirpiklerinizi kırpıştırırsınız ve içinizden küçük yıldızlar çıkar.” – Karen, 7 yaşında.
19. “Aşk, annemin babamı tuvaletteyken görmesi ve bunun iğrenç olduğunu düşünmemesidir.” – Mark, 6 yaşında.
20. “Bunu gerçekten kastetmediğiniz sürece ‘Seni seviyorum.’ dememelisiniz. Ama eğer gerçekten kastediyorsanız, bunu çok fazla söylemelisiniz. İnsanlar unutkandır.” – Jessica, 8 yaşında.