Kreması için Malzemeler
500 ml + ½ su bardağı süt
3-4 kaşık irmik
50 gr. tereyağı
1 paket vanilya
80 gr. beyaz çikolata
160 gr. Hindistan cevizi
Üzeri için Malzemeler
300 gr. bitter çikolata
200 gr. krema
Bir kapta yumurta ve şekeri mayonez kıvamına gelinceye kadar iyice çırpın, ardından sıvı yağ ve yoğurdu ekleyip tüm malzemeler iyice karışana kadar çırpın. Ayrı bir kapta tüm kuru malzemeleri eleyin ve yumurtalı karışıma ekleyip bir spatula yardımı ile içten dışa doğru karıştırın ve tabanıyla kenarlarını yağladığınız kek kalıbına döküp 180 dere önceden ısıtılmış fırında 20- 25 dakika pişirin.
Bir sos tenceresinde süt, tereyağı, irmik ve vanilyayı muhallebi kıvamına gelinceye kadar sürekli karıştırarak pişirin.
Muhallebi pişince ocaktan alın ve önce beyaz çikolatayı ekleyin karıştırın son olarak Hindistan cevizini ekleyin iyice karıştırın ve kenara alın.
Ayrı bir sos tenceresinde kremayı kaynama noktasına gelinceye kadar ısıtın, bitter çikolatanın üzerine dökün ve çikolatanın erimesini sağlayın.
Birleştirmek için; Servis kabınızın tabanına keki ellerinizle ufalayarak bir katman hazırlayın üzerine Hindistan cevizli muhallebiden bolca koyun ve son olarak da kubunuzu çikolata ganaj ile kaplayın. Buzdolabında iyice soğuduktan sonra servis edin.