Güzellik dünyasından yepyeni bir haberimiz var! Ünlü aktris Susan Sarandon, artık L’Oréal Paris ailesinin bir üyesi oldu. Ekim ayında bu aileye yeni katılan Irina Shayk gibi, Susan Sarandon da kadınların gücünün bir temsilcisi olmaya karar verdi.
Amerikalı, efsanevi oyuncu, örnek bir anne ve aktivist… Bu kelimeler, Oscar’lı aktris Susan Sarandon’u tanımlamak için seçebileceklerimizden sadece birkaçı! Korku filmlerinin bir parodisi niteliğindeki, ünlü müzikal film, The Rocky Horror Picture Show ile ün kazanan güzel aktrisin, Bull Durham, Thelma & Louise ve Dead Man Walking (Bu filmle, Akademi Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandı) gibi kült filmler ile beraber yıldızı parladı! 69 yaşındaki aktrisin şimdi ise tek bir rolü var: L’Oréal Parisin ilham perisi olmak!
Bu prestijli pozisyon sorulduğunda Susan Sarandon asla tereddüt etmedi: ”L’Oréal Paris bana bu teklifte bulunduğunda çok gururlandım. Marka, her zaman kadınların gelişimine ve güçlendirilmesine katkıda bulunup, bu konuda lider oldu. ”Biz buna değeriz.” sloganını ilk kez duyduğumda, neden her zaman iyi görünmemizi tanımlayan en iyi cümle olduğunu düşünmüştüm. Kadınlar kendi yaşamları ve kararları üzerinde hâkim olabilmeli. L’Oréal Paris kadınının ve bu mesajın bir temsilcisi olduğum için gurur duyuyorum.”
Markanın yeni güzellik elçisi olarak Susan, Naomi Watts, Blake Lively, Zoe Saldana ve Julianne Mooregibi ünlü yıldızlarla beraber olacak!